"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Οι Χριστιανοί δεν έχουν δικαίωμα να προσευχηθούν στη Βρετανία της "διαφορετικότητας"...


Η Caroline Petrie, νοσοκόμα, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ θα μπορούσε ακόμη και να απολυθεί.
Ποιο ήταν το παράπτωμά της; Εμφανίστηκε πιωμένη; Έδωσε λάθος φάρμακα ή ξέχασε να αδειάσει καμιά ‘πάπια’; Έδωσε ιατρικές συνταγές ναρκωτικών φαρμάκων στον τοπικό ‘προμηθευτή’; Μήπως ήταν ένοχη για αμέλεια, ή σκόπιμη σκληρότητα, ή για συμμετοχή στην εφαρμογή κάποιας μεθόδου ευθανασίας; Όχι...
Το έγκλημά της ήταν το ότι προσφέρθηκε να πει μια προσευχή για μια ηλικιωμένη κυρία στο θάλαμο.
Είναι αυτό που συνηθίζουμε να ονομάζουμε, ‘πράξη Χριστιανικής φιλανθρωπίας’. Αλλά αυτό ήταν αρκετό να τραβήξει την προσοχή των ναζί της ‘διαφορετικότητας’ στο νοσοκομείο North Somerset Primary Care Trust.
Την επόμενη ημέρα της τηλεφώνησε η προϊσταμένη της και της είπε να μην προσέλθει στην εργασία της και την πληροφόρησε ότι η απεχθής συμπεριφορά της αποτέλεσε αντικείμενο πειθαρχικής εξέτασης.
Η κα Petrie, μια αφοσιωμένη Χριστιανή από την εφηβεία της, η οποία σε ηλικία δέκα χρονών έχασε τη μητέρα της από καρκίνο του μαστού, προσφέρεται συνήθως να προσευχηθεί για την ταχεία ανάρρωση των ασθενών – κάτι που πολλοί από αυτούς το βρίσκουν μια μεγάλη παρηγοριά.
Σε αυτήν την περίπτωση όμως, η 79-χρονη May Phippen είπε: «ευχαριστώ, αλλά.. όχι, σας ευχαριστώ»... Καμία ενόχληση ή προσβολή δεν υπήρξε από κανένα από τα 2 μέρη. Αλλά όταν η κα Phippen το ανέφερε σε μια άλλη νοσοκόμα, ξέσπασε το μεγάλο κακό.
Η κα Petrie είχε ήδη προειδοποιηθεί για τη συμπεριφορά της από τότε που είχε ρωτήσει έναν ασθενή εάν θα ήθελε μια κάρτα με μια γραμμένη προσευχή. Εκείνος δεν έδωσε σημασία, αλλά ο ‘φροντιστής’ του εξαγριώθηκε και την κατήγγειλε στις αρχές του νοσοκομείου.
Η διευθύντρια Alison Withers, της έγραψε: 'Σαν νοσοκόμα πρέπει να υποστηρίζετε τη φήμη του επαγγέλματός σας. Ο κώδικας του NMC (Nursing Midwifery Council) (Συμβούλιο Νοσηλευτικής Μαιευτικής), ορίζει ότι "πρέπει να επιδεικνύετε προσωπική και επαγγελματική αφοσίωση στην ισότητα και τη διαφορετικότητα", και ότι "δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την επαγγελματική σας θέση για να προωθήσετε σκοπούς που δεν σχετίζονται με την υγεία."
Η διευθύντρια όμως δεν εξηγεί το πώς η άδολη εθελοντική προσφορά για προσευχή για ένα ασθενή, σχετίστηκε με την δυσφήμιση του επαγγέλματος (!!!!) της κας Petrie' ή την απαλλαγή της από τα επαγγελματικά της καθήκοντα.
Σ.Σ. Το άρθρο είναι μετάφραση από το αγγλικό "Christians haven't got a prayer in 'diversity' Britain..." του δημοσιογράφου Richard LittleJohn (φωτο) της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας MailOnline, που είναι η ηλεκτρονική έκδοση της έγκριτης βρετανικής εφημερίδας Daily Mail. (Το άρθρο στα αγγλικά μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ)
Tα όσα ακολουθούν συνεχίζουν να αποτελούν σχόλια του αρθρογράφου:
Εάν ήμουν στο νοσοκομείο, θα με κολάκευε εάν κάποιος ήθελε να προσευχηθεί για την αποκατάστασή μου. Δεν θα με ένοιαζε σε ποιον Θεό θα πίστευε.
Δεν θα με ένοιαζε ακόμη και αν ένας ινδιάνος χόρευε το χορό της βροχής στην άκρη του κρεβατιού μου, εάν αυτό θα σήμανε ότι θα πήγαινα το σπίτι μου πιο σύντομα.
Δεν θα με ένοιαζε καθόλου η θρησκευτική πίστη της νοσοκόμας, εφόσον βέβαια την ασκούσε αναίμακτα και χωρίς ανθρωποθυσίες.
Η δύναμη της προσευχής έχει αναγνωριστεί εδώ και πολύ καιρό ως τμήμα της θεραπευτικής διαδικασίας. Για αυτό το λόγο και τα νοσοκομεία έχουν τους εφημέριους και υπάρχουν εκεί Βίβλοι στα πλευρικά ντουλάπια.
Σε όλον τον κόσμο, οι καλόγριες υπηρετούν και ως νοσοκόμες. Συνεπώς, τι είναι τόσο αποτρόπαιο στην προσφορά της κας Petrie να προσεύχεται για τους ασθενείς της;
Η αλήθεια είναι ότι ο Χριστιανισμός δεν έχει καθόλου μέρος στην Agenda της "διαφορετικότητας"...
Όπως έγραψα ξανά, σε σχέση με το ομοφυλοφιλικό σκάνδαλο υιοθεσίας στο Εδιμβούργο, η μόνη "θρησκεία" που η επίσημη Βρετανία αναγνωρίζει είναι η ίδια η ‘διαφορετικότητα’. Το NHS [Σ.Σ. αντίστοιχο του Ελληνικού ‘Ε.Σ.Υ.’], όπως και καθένας από τους υπόλοιπους θεσμούς μας, έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό στους Guardianistas, (Σ.Σ. με τον όρο αυτό εννοεί προφανώς, τους αναγνώστες της εφημερίδας Guardian, η οποία έχει σηκώσει την σημαία του "πολιτικά ορθού") οι οποίοι προωθούν την ατζέντα τους με έναν ξέφρενο ζήλο.
Ενώ αυτοί υποκλίνονται στο Ισλάμ και σέβονται κάθε εκκεντρική θρησκεία, από την ειδωλολατρία μέχρι το σατανισμό, περιφρονούν τη Βρετανική Ιουδαϊκο-Χριστιανική παράδοση και χρησιμοποιούν κάθε ευκαιρία και μέσο για να την συντρίψουν. Μόνο ο Χριστιανισμός επιλέγεται για τέτοιο διασυρμό, όπως με εκείνη την εργαζόμενη στο αεροδρόμιο που τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή φορούσε σταυρό και πρόσφατα με εκείνη την αφοσιωμένη Χριστιανή ληξίαρχο που απειλήθηκε με απόλυση για την άρνησή της να τελέσει ομοφυλοφιλικούς γάμους!
Φανταστείτε πώς θα είχαν αντιδράσει εάν η κα Petrie ήταν Μουσουλμάνα που προσφερόταν να προσευχηθεί στον Αλλάχ για την ανάρρωση ενός ασθενούς. Οποιοσδήποτε αντιτίθονταν, θα κατηγορείτο για διάπραξη ‘εγκλήματος μίσους’ και θα βρισκόταν ριγμένος σε έναν κάδο στο πίσω μέρος του νεκροτομείου!
Είναι πάντως ιδιαίτερα αξιοσημείωτο για αυτήν την περίπτωση ότι κανένας από τους ασθενείς δεν παραπονέθηκε. Μόνο όταν οι ειδήσεις έφθασαν στα αυτιά μιας άλλης νοσοκόμας και ενός 'φροντιστή', ξεκίνησε η εξονυχιστική έρευνα.
Τι είδους αρρωστημένη κοινωνία έχουμε γίνει, στην οποία φαρισαϊκοί καταδότες μπορούν να καταστρέψουν τη σταδιοδρομία κάποιου;
Το ότι αυτό συνέβη στο Βόρειο Σόμερσετ και όχι σε κάποια πιο αστική περιοχή, καταδεικνύει το βάθους στο οποίο οι Guardianistas έχουν παρεισφρήσει στο σύστημα.
‘Διαφορετικότητα’ είναι απλά άλλος ένας τρόπος διωγμού των αξιοπρεπών ανθρώπων που προσπαθούν να κάνουν την καθημερινή δουλειά τους. Αυτό είναι η ‘επένδυση στην διαφορετικότητα’ εν δράσει. Τι άλλο νομίζετε ότι κάνουν όλοι εκείνοι οι διαχειριστές της ισότητας όλη ημέρα;
Οι πιο αδιάλλακτοι άνθρωποι στην Μεγάλη Βρετανία είναι πάντα εκείνοι που κηρύσσουν την ‘ανοχή’ με την πιο δυνατή φωνή.
Με ποιον τρόπο, η επιβολή κυρώσεων στην κα Petrie συνδέεται με τη μη προαγωγή ‘σκοπών που δεν σχετίζονται με την υγεία’; Δεν είναι ακριβώς αυτό που οι ίδιες οι αρχές του νοσοκομείου κάνουν;
Γιατί θα πρέπει κα Petrie, ή οποιοσδήποτε άλλος να επιδεικνύει προσωπική και επαγγελματική αφοσίωση στην ισότητα και τη ‘διαφορετικότητα’; Μπορεί να έχει οποιεσδήποτε πεποιθήσεις επιθυμεί, εφόσον δεν παρεμβάλλονται στον επαγγελματισμό της.
Υπάρχει μόνο μια λέξη για να περιγράψει τις τσεκουρο-πρόσωπες μέγαιρες όπως η προϊσταμένη Alison Withers και τους κουτσομπόληδες χαφιέδες που προσπαθούν να οδηγήσουν μια αφοσιωμένη νοσοκόμα όπως η Caroline Petrie στην απόλυση επειδή έδειξε λίγη Χριστιανική καλοσύνη.
Άρρωστοι.-
---- Ο σύζυγος της Petrie, ο 48χρονος Stewart, χαρακτηρίζοντας την όλη κατάσταση, είπε ότι οι υποστηρικτές του «πολιτικά ορθού» (Political Correct) έχουν ξεφύγει τελείως. Τα δύο παιδιά της Petrie, ο 14χρονος Nathan και ο 10χρονος Matthew, δήλωσαν ότι υποστηρίζουν πλήρως την μητέρα τους.
---- Ένα αθεϊστικό γκρουπ, το λεγόμενο "National Secular Society", κρύβεται πίσω από την τιμωρία της νοσοκόμας Petrie, σύμφωνα με μία πληροφορία που δίνει το BBC. (Σχόλιο Κ.Κ.: Χαφιέδες του σεβασμού "της διαφορετικότητας" ενωθείτε!)
--- Μία παρόμοια περίπτωση αυτής της «τρέλας της διαφορετικότητας», που έχει πιάσει τους Βρετανούς (και όχι μόνο) τελευταία, είναι αυτή μίας άλλης Βρετανίδας, της Nadia Eweida, εργαζόμενης στην British Airways, η οποία απολύθηκε,μόνο και μόνο γιατί... αρνήθηκε να κρύψει το σταυρουδάκι που φορούσε!!!!
Οι British Airways είχαν δηλώσει ότι όλα τα κοσμήματα συμπεριλαμβανομένων και των θρησκευτικών συμβόλων πρέπει να φοριούνται μέσα από την στολή εργασίας. Εξαίρεση γίνεται μόνο για τα τουρμπάνια των Σιχ και τα hijabs των μουσουλμάνων που δεν μπορούν να κρυφθούν.
Η γελιογραφία λέει: "Κυρίες και κύριοι, επιστρέφουμε αναγκαστικά στο Gatwick, καθώς πρέπει να ερευνήσουμε μία αναφορά που λέει ότι υπάρχει σταυρουδάκι στο αεροπλάνο"... (τουMATT, από την Daily Telegraph)
Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου