"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Αρνείται τις κατηγορίες ο ψυχίατρος


Στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ο 48χρονος ψυχίατρος, ο οποίος συνελήφθη, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, σε έφοδο που έγινε στο ιατρείο του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αποθηκευμένα στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες με παιδικό πορνογραφικό υλικό.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κατηγορούμενος, κατά την προανάκριση, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται.
Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα, οι αστυνομικές αρχές της πόλης συνέλαβαν 46χρονο δικηγόρο με την κατηγορία ότι διακινούσε παρόμοιο υλικό. Ο 46χρονος, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου