"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Αναβρασµός στις συγκοινωνίες

ΜΕΤωΠΟ κατά των αλλαγών που σχεδιάζει η κυβέρνηση στον χώρο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας συγκροτούν οι εργαζόµενοι στις ΔΕΚΟ των µεταφορών, που απειλούν ακόµα και µε «απεργίες διαρκείας» µέσα στις γιορτές σε όλα τα µέσα µαζικής µεταφοράς της Αθήνας.

Χθες προχώρησαν στη δηµιουργία «αγωνιστικού συντονιστικού οργάνου», το οποίο αποτελείται από εκπροσώπους εργαζοµένων σχεδόν σε όλες τις εταιρείες συγκοινωνιών, ενώ την ερχόµενη Τρίτη ή Τετάρτη θα έχουν γενική συνέλευση για να αποφασίσουν το απεργιακό πρόγραµµα καθώς και τη µορφή των άλλων κινητοποιήσεων που θα κάνουν.

Πάντως, από τη χθεσινή σύσκεψη, η οποία έγινε µε πρωτοβουλία των εργαζοµένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδροµο, απείχαν οι επίσηµοι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της ΕΘΕΛ (λεωφορεία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου