"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

"Η κυβέρνηση δεν πήρε το μήνυμα"


«Ο λαός, έδωσε την απάντησή του την προηγούμενη Κυριακή. Αποδοκίμασε -κατά γενική ομολογία- την πολιτική του Μνημονίου. Αποδοκίμασε τους υποψηφίους του Μνημονίου. Απαγόρευσε στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε νέα μέτρα μετά τις επαναληπτικές εκλογές τις ερχόμενης Κυριακής. Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν πήρε το μήνυμα. Είναι ανάγκη λοιπόν να δοθεί από τον λαό την ερχόμενη Κυριακή άλλη μία απάντηση, ακόμη πιο ξεκάθαρη, απέναντι σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική του Μνημονίου. Αν δεν το κατάλαβε η κυβέρνηση την πρώτη Κυριακή, πρέπει να το καταλάβει τη δεύτερη. Πρέπει η αποδοκιμασία των υποψηφίων που στηρίζουν τα νέα μέτρα εις βάρος των απλών πολιτών να είναι απόλυτη». Τα παραπάνω τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλος με αφορμή τις επαναληπτικές Δημοτικές εκλογές, αναφερόμενος στην αναγκαιότητα προσέλευσης των πολιτών, την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες, προκειμένου «να ψηφίσουν με γνώμονα το οικονομικό και αυτοδιοικητικό συμφέρον τους» και να «καταδικάσουν τις πρακτικές που φρενάρουν την πρόοδο της πόλης». Και κατέληξε: «Καλώ τον λαό της Θεσσαλονίκης να πάρει την ερχόμενη Κυριακή υπεύθυνη θέση και ψηφίζοντας Κώστα Γκιουλέκα, να καταδικάσει όλες αυτές τις πρακτικές που τελικά φρενάρουν την πρόοδο της πόλης μας και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας».
Εξάλλου με αφορμή δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων σχετικά με το ύψος της υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος δήλωσε: «Ο προϊστάμενος Εισαγγελίας, Ε. Μπακέλας, με διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι δεν ανέφερε ποτέ και σε κανέναν, τίποτε για το ύψος της υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, που η ίδια η Διοίκηση αποκάλυψε πριν από τρία ολόκληρα χρόνια.
Είναι απολύτως ψευδείς λοιπόν οι «πληροφορίες» που δημοσιεύονται, δύο μόλις ημέρες πριν από τις επαναληπτικές Δημοτικές Εκλογές. Είναι φανερό ότι οι παλαιοκομματικοί μηχανισμοί που υπάρχουν δυστυχώς ακόμη στην πόλη μας, αυτοαποκαλύφθηκαν και αυτόεξεφτελήσθηκαν την κρίσιμη αυτή για όλους μας περίοδο. Προκαλούν πλέον με τις μεθόδους τους τον γέλωτα. Καλούνται οι Θεσσαλονικείς να καταδικάσουν με την ψήφο τους τις γελοίες αυτές πρακτικές, που στηρίζονται σε ασύστολα ψεύδη. Κατά τα λοιπά, ο μεν Δήμος Θεσσαλονίκης είναι ένας ισχυρός Δήμος, ο δε ένοχος -υψηλόβαθμο συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- με ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι στη φυλακή».
*Υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Γκιουλέκα, στον δεύτερο γύρο στο Δήμο Θεσσαλονίκης, τάχθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του ΛΑΟΣ, Μάκης Στεργίου. «Η υποψηφιότητα του Κώστα Γκιουλέκα είναι η καλύτερη επιλογή για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με γνώμονα τις ανάγκες και το μέλλον της πόλης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού του.


Της ΤΑΝΙΑΣ ΜΥΛΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου