"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Νεκρή λύκαινα από λαθροθήρες

Νεκρή βρέθηκε λύκαινα, 7 ετών, στους πρόποδες του όρους Βούρινου στο δήμο Σιάτιστας και στο δημοτικό διαμέρισμα Παλαιοκάστρου. Όπως ανακοίνωσε ο «Αρκτούρος» το ζώο θανατώθηκε πριν από τρεις ημέρες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του "Αρκτούρου" η λύκαινα "φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο αριστερό πλευρό ενώ είναι δεμένο με σκοινί στο μπροστινό δεξί πόδι, γεγονός που αποδεικνύει ότι σύρθηκε από το σημείο που πυροβολήθηκε ως το σημείο που βρέθηκε νεκρό".
Η οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος καταγγέλει για μία ακόμη φορά την έλλειψη αποτελεσματικής φύλαξης από τους αρμόδιους φορείς, που έχει ως αποτέλεσμα την παράνομη δραστηριότηττα λαθροθήρων στην περιοχή και την εμφάνιση ανάλογων βίαιων περιστατικών.
Ο λύκος προστατεύεται σε όλη την Ευρώπη από τη νομοθεσία, με τη Σύμβαση της Βέρνης και την Οδηγία 92/43 της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Στην Ελλάδα από το 1991 χαρακτηρίζεται επίσημα "τρωτό" είδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου