"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Δώρο στον εραστή της βίλα στο νησί Πουκέτ

Μία βίλα μεγάλης αξίας, την οποία όμως διαπραγματεύεται να αγοράσει πάμφθηνα, θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο γνωστής παρουσιάστριας στον αγαπημένο της.
Η έπαυλη αυτή που βρίσκεται στο ακρωτήριο Phromthep στο νότιο σημείο στο νησί Πουκέτ της Ταϊλάνδης θα είναι το καταφύγιο του ζευγαριού που λατρεύει την ανωνυμία, την ερημιά αλλά και την φύση. Την απόφαση γι' αυτήν την αγορά την πήρε η γνωστή παρουσιάστρια το Πάσχα, όταν είχε επισκεφθεί μαζί με τον αγαπημένο της το συγκεκριμένο μέρος για διακοπές. Από τη βεράντα μπορούν να θαυμάσουν τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα σε κοντινή παραλία από το ακρωτήρι και «τους τσιγγάνους της θάλασσας», μια νομαδική μειονότητα ψαράδων, για την οποία της μιλούσε συχνά ο σύντροφός της πριν ακόμη γίνει ο άντρας της ζωής της.
Από τότε που βρέθηκαν μαζί εκεί, αυτό το μέρος μπήκε στην καρδιά τους και το θεώρησαν σημαντικό σημείο αναφοράς για την σχέση τους. Η παρουσιάστρια ήθελε οπωσδήποτε να υπάρχει κάτι που να τους δένει με τον τόπο εκείνο και γι' αυτό ζήτησε από το γραφείο που τους οργάνωνε τις εξορμήσεις να τη βοηθήσουν να βρει ένα σπίτι στο ακρωτήρι.
Το όνειρό της μετά από καιρό έγινε πραγματικότητα και αυτές τις γιορτές οργανώνει το ταξίδι της στην περιοχή όπου θα πραγματοποιήσει το όνειρό της: να βρίσκεται με τον άνθρωπο που λατρεύει σ' ένα μοναικό μέρος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα που τον τελευταίο χρόνο δεν την άφησαν σε ησυχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr η λαμπερή παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό βρέθηκε πάλι στο μέρος αυτό για να δει τη βίλα που θα γίνει το ησυχαστήριό τους με άνθρωπο του γραφείου που τις οργανώνει τα ταξίδια . Η αποικιακή έπαυλη τη γοήτευσε και πήρε την απόφαση να την αποκτήσει χωρίς δεύτερη σκέψη και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή.
Έτσι αυτές τις γιορτές αν όλα πάνε καλά μετά από 12 ώρες ταξίδι το ζευγάρι θα βρίσκεται στον δικό του παράδεισο ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου