"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Χίτλερ και Χόνεκερ μαζί
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, μεγαλωμένη στην ανατολική Γερμανία, ακολουθεί μία πολιτική που αποτελεί ένα μείγμα των φαντασιώσεων του Χίτλερ και του Χόνεκερ.
Ζωτικός χώρος
Ο Αδόλφος Χίτλερ, ηγέτης του Τρίτου Ράιχ, που οδήγησε τη ναζιστική Γερμανία στην καταστροφή, κινήθηκε με βάση τη θεωρία του ζωτικού χώρου και της φυλετικής διάκρισης της ποιότητας των λαών. Εάν κρίνουμε από τις επιλογές της κ. Μέρκελ, θεωρεί την Ευρωπαϊκή Ένωση ζωτικό οικονομικό χώρο της Γερμανίας και τους Έλληνες, όπως άλλωστε τους Ιρλανδούς, τους Πορτογάλους και τους Ισπανούς, ένα είδος κατώτερου λαού, που πρέπει να εξευτελιστεί δημόσια στο όνομα του ανώνυμου Γερμανού φορολογούμενου.
Η κ. Μέρκελ έχει καταφέρει να συνδυάσει τη μεγαλομανία του Αδόλφου Χίτλερ με την κακομοιριά του Έριχ Χόνεκερ και των άλλων παραγόντων του ανατολικογερμανικού κομμουνισμού. Οι οικονομικές της προτάσεις οδηγούν σε μία γενικευμένη μιζέρια τις περισσότερες χώρες-μέλη της Ευρωζώνης, υποσκάπτοντας έτσι τα θεμέλια και της γερμανικής ευημερίας. Το εκπληκτικό είναι ότι ο Χίτλερ, μέσα στην τρέλα του, έδειχνε να σέβεται τη συμβολή των Ελλήνων στον ευρωπαϊκό πολιτισμό, ενώ η κ. Μέρκελ μας αντιμετωπίζει σαν μία ενοχλητική παρένθεση στην υποτιθέμενη εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Γερμανών φορολογουμένων.
Ενδοτισμός
Την αλαζονεία της κ. Μέρκελ τρέφει η ενδοτική στάση των ελληνικών κυβερνήσεων. Η κυβέρνηση Καραμανλή δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τα καλώς εννοούμενα εθνικά και ευρωπαϊκά μας συμφέροντα, ενώ ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου αιφνιδιάστηκε από τις διαστάσεις της οικονομικής κρίσης, που γιγαντώθηκε εξαιτίας και των δικών του λαθών, και προσυπέγραψε όλες τις οικονομικές επιλογές του Βερολίνου. Το μνημόνιο έχει χαρακτηριστικά εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας σε ένα διεθνές κύκλωμα συμφερόντων που κυριαρχείται από τη Γερμανία και μετατρέπει το ελληνικό Κοινοβούλιο και τους Έλληνες πολίτες σε υποτελείς, στα πρότυπα των «δορυφόρων» της χιτλερικής Γερμανίας. Τότε είχαμε το γερμανικό μιλιταρισμό και τους επεκτατικούς πολέμους, τώρα έχουμε την οικονομική, δημοσιονομική τρομοκρατία στην απόλυτη μορφή της.
Καλούμαστε να εφαρμόσουμε μία πολιτική που είναι πρακτικά αδύνατο να εφαρμοστεί. Ακόμη κι αν διώξουμε τους μισούς εργαζόμενους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα της οικονομίας και περιορίσουμε στο μισό τις δαπάνες του ελληνικού Δημοσίου, θα οδηγηθούμε σε πλήρες αδιέξοδο εξαιτίας της ενίσχυσης των φαινομένων ύφεσης της οικονομίας. Άλλοτε μας «μαστιγώνουν» επειδή δεν προσαρμοζόμαστε με αρκετά γρήγορους ρυθμούς και άλλοτε μας καταγγέλλουν επειδή η αναγκαστική προσαρμογή οδηγεί σε ύφεση και σε αστοχία σε ό,τι αφορά τα φορολογικά έσοδα. Είναι φανερό ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι άλλο πράγμα η αναγκαία προσαρμογή και ο εκσυγχρονισμός της ελληνικής οικονομίας με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε συνθήκες σταθερότητας και άλλο το οικονομικό φρενοκομείο στο οποίο προσπαθούν να μας βάλουν με πρωτοβουλία της κ. Μέρκελ.
Πολιτική ανατροπή
Μια πιο στιβαρή ελληνική ηγεσία θα υπενθύμιζε στην κ. Μέρκελ ότι μεγάλο μέρος του δημόσιου χρέους της Ελλάδας οφείλεται στις κομπίνες που έστησαν γερμανικές πολυεθνικές με διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς. Τα παραδείγματα αφθονούν και η αναφορά και μόνο των πρωταγωνιστών του γερμανικού κομπιναδορισμού θα εξέθετε ανεπανόρθωτα τους περισσότερους χορηγούς της κ. Μέρκελ και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος στο οποίο ανήκει.
Ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, μετά από μία απαράδεκτη καθυστέρηση, άρχισε να διατυπώνει έναν πολιτικό λόγο που παίρνει υπόψη του τα καλώς εννοούμενα εθνικά και ευρωπαϊκά μας συμφέροντα. Μέσα στη χιτλερική της μεγαλομανία και στη χονερική της μιζέρια η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ μετατρέπεται σε οικονομική και πολιτική απειλή για χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Ισπανία, αλλά και για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι πρώτοι που θα πληρώσουν το λογαριασμό ενδεχόμενης κατάρρευσης της Ελλάδας, του λεγόμενου ευρωπαϊκού Νότου και της ίδιας της Ευρωζώνης είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί φορολογούμενοι, τους οποίους επικαλείται η κ. Μέρκελ.
Η πολιτική της είναι αδιέξοδη και προκλητική και πρέπει να απαντηθεί με άμεσο και δυναμικό τρόπο. Είναι φανερό, βέβαια, ότι ο συσχετισμός δυνάμεων δεν ευνοεί την Ελλάδα και τις άλλες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν μπει στο στόχαστρο του Βερολίνου. Τη λύτρωση, όμως, της χώρας μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της μπορεί να δώσουν οι ίδιοι οι Γερμανοί, στέλνοντας την κ. Μέρκελ στο πολιτικό περιθώριο και υιοθετώντας μία πολιτική που θα στηρίζεται στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και την κοινή προοπτική.
Γιώργος Κύρτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου