"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Κατέρρευσε το σύστημα ασφάλειας στον Έβρο

Σύμφωνα με στοιχεία του ΓΕΕΘΑ εδώ και τρεις ημέρες καταγράφεται η μεγαλύτερη παράνομη είσοδος αλλοδαπών στην Ελλάδα στην τελευταία 20ετία. Μόνο το Σάββατο και την Κυριακή εισήλθαν από το ποτάμι του Έβρου, 643 άνθρωποι. Τη Δευτέρα λόγω της γιορτής του Μπαϊραμιού μπήκαν 270.
Ο ημερήσιος μέσος όρος παράνομων εισερχόμενων ανθρώπων στην Ελλάδα από τον Έβρο ανέρχεται σε 400 την ημέρα.Τελικά καταγράφεται πλήρης αποτυχία για το ειδικό τμήμα της FRONTEX στο νομό Έβρου, που εννοείται ότι είχε σταλεί εκεί για να μειώσει την είσοδο των μεταναστών.
Κάθε χρόνο στην Ελλάδα προστίθεται μια ολόκληρη πόλη 150.000 ανθρώπων, σ’ ένα ποσοστό 95% μουσουλμάνοι από χώρες της Ασίας, οι οποίοι διαχέονται σε όλη την Ελλάδα αναζητώντας εργασία και κατάλυμα.

Έλληνες αξιωματικοί στον Έβρο που έχουν αναλάβει την ασφάλεια των συνόρων τρέχουν σε όλο το μήκος του ποταμού και με ειδικές διόπτρες τη νύκτα προσπαθούν να εμποδίσουν την είσοδο οικονομικών μεταναστών.
Όπως όμως δήλωσε στο newsbomb.gr ταξίαρχος του πεζικού που υπηρετεί στον ακριτικό Σουφλί «το αποτέλεσμα των παρεμβάσεών μας είναι να πιάνουμε 5 και να μπαίνουν 95».
Στο ΓΕΣ προσπαθούν ήδη να αλλάξουν τα σχέδια επιτήρησης των συνόρων, αλλά στους υπολογισμούς της ομάδας σχεδιασμού, στην οποία συμμετέχουν ανώτατοι αξιωματικοί καταγράφονται ελλείψεις σε ποσοστό 40% σε οχήματα και έμψυχο υλικό για την σωστή επιτήρηση των συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου