"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η Ε.Ε επικρίνει την Τουρκία για τις πιέσεις που ασκεί στην ελευθερία του Τύπου


Η Ε.Ε σε πρόσφατη έκθεσης της, επικρίνει τις πολιτικές πιέσεις που ασκεί η κυβέρνηση του Ερντογάν στα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ και τις δικαστικές αποφάσεις που γίνονται κατόπιν κυβερνητικών παρεμβάσεων με σκοπό να φιμώσουν τους δημοσιογράφους. Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότερες από 4.000 έρευνες έχουν ξεκινήσει εναντίον δημοσιογράφων οι οποίοι έγραψαν υπέρ ή κατά της υπόθεσης Εργκένεγκον. Οι δικτυακοί τόποι στην Τουρκία απαγορεύονται και φυσικά ο δημοφιλής τόπος του "YouTube" όπου ανεβαίνουν σχετικά βίντεο δεν είναι προσβάσιμος.
Η έκθεση αναφέρει ότι ασκούνται μεγάλες πιέσεις σε εκδότες και δημοσιογράφους και οι δικαστικές αποφάσεις στην πλειονότητα τους είναι εναντίον των δημοσιογράφων. Η έκθεση επικρίνει την συνεχόμενη πόλωση που υπάρχει στην τουρκική πολιτική καθώς επίσης και η έλλειψη διάλογου με πνεύμα συμβιβασμού. Η εισηγήτρια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κυρία Ρία Όυμεν- Ρουιτεν η οποία επισκέπτεται την ερχόμενη εβδομάδα την Άγκυρα υποστηρίζει ότι θα πρέπει να υπάρξουν νομοθετικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να εξασφαλισθεί η ανεξαρτησία των ΜΜΕ στην Τουρκία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου