"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

“Βίωσα τον θάνατο του αδελφού μου, σαν να πέθαινα εγώ!”

Όταν οι δίδυμοι Ρικ και ο Ρον Λέμμον γεννήθηκαν το Μάρτιο του 1955, οι γιατροί είχαν διαπιστώσει κάτι αξιοπερίεργο. Τα δύο αδέλφια αρνιόντουσαν πεισματικά να χωριστούν το ένα από το άλλο και να βγουν από τη μήτρα. Λες και οι ζωές τους ήθελαν να είναι για πάντα άρρηκτα δεμένες...
Μεγαλώνοντας τα δύο αγόρια ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους. Και αυτό το δέσιμο γινόταν ακόμη εντονότερο με την πάροδο του χρόνου. Ο Ρικ και ο Ρον ήταν διζυγωτικοί δίδυμοι.
Τα δύα αδέλφια έμαθαν να περπατούν και να μιλάνε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τους άρεσαν οι ίδιες δραστηριότητες και αποφάσιαν να σπουδάσουν και το ίδιο αντικείμενο.
Η τηλεπάθεια των διδύμων!
Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι διάβαζαν ο ένας τις σκέψεις του άλλου. Υπήρχε ένα είδος τηλεπάθειας μεταξύ τους, μία έκτη αίσθηση που ενεργοποιούνταν κάθε φορά που κάτι ευχάριστο ή δυσάρεστο συνέβαινε στη ζωή του ενός. Και δυστυχώς η τελευταία φορά που αυτή η έκτη αίσθηση ενεργοποιήθηκε ήταν για κάτι τραγικό..
Όταν ο Ρικ έφυγε αεροπορικώς από το αεροδρόμιο του Χιούστον ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια θα χωρίζονταν για κάποιο χρονικό διάστημα. Ο Ρικ πήρε μετάθεση στην Αφρική για να κάνει τον πρώτο του διεθνή λογιστικό έλεγχο στην Αγκόλα μία χώρα που μαστιζόταν εξαιτίας ενός πολιτικού πολέμου. Οι πρώτοι μήνες κύλησαν αρκετά ομαλά.
Ξύπνησε από τον... πόνο του αδελφού του!
Όμως ένα πρωινό στις 31 Μαίου, ο Ρικ ξύπνησε στις 4 π.μ. με ένα οξύ πόνο στο στομάχι του. Ο πόνος τον παρέλυσε. Έφτανε μέχρι το κεφάλι του , μετά στα δάχτυλα και στις πατούσες του. Μετά από τέσσερις βασανιστικές ώρες ο πόνος σταμάτησε.
Αργότερα την ίδια μέρα έκανε μία σειρά εξετάσεων για να διακρίνουν οι γιατροί τα αίτια αυτού του φρικτού πόνου αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν κανένα στοιχείο. Ένιωθε όμως ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε. Τα άσχημα νέα δεν άργησαν να έρθουν...
«Άρχισα να ψάχνω τον αδερφό μου. Είχαμε επικοινωνήσει νωρίτερα την ίδια ημέρα όμως κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι κάτι κακό είχε συμβεί» θυμάται ο Ρικ. Μην μπορώντας να βρει τον ίδιο πήρε τηλέφωνο το αφεντικό του στο Χιούστον. Αμέσως διέκρινε μία έντονη αγωνία στον τόνο της φωνής του και γρήγορα του αποκάλυψε τα νέα.
Βίωσε τον θάνατο του αδελφού του από χιλιάδες χλμ μακριά!
Αυτές τις τέσσερις ώρες που ο Ρικ σφάδαζε από τους πόνους, ο δίδυμος δερφός του Ρον έπεφτε θύμα δολοφονίας. Είχε επιστρέψει το βράδυ από τη δουλειά στο σπίτι και έβλεπε τηλεόραση, όταν ξαφνικά άκουσε το κουδούνι να χτυπάει. Πλησίασε στην πόρτα και τότε ένας άντρας με ένα ρόπαλο τον χτύπησε στην κοιλιά μέχρι θανάτου. Η αυτοψία έδειξε ότι ο Ρον σκοτώθηκε στις 10 μ.μ ώρα Αφρικής ,την ίδια ακριβώς ώρα που ο Ρικ πετάχτηκε από το κρεβάτι του εξαιτίας αυτού του φρικτού πόνου.
Ο Ρικ πιστεύει μέχρι σήμερα ότι βίωσε το θάνατο του δίδυμου αδερφού του. Ο πόνος που ένιωσε ο Ρικ ήταν μία «σύνδεση» με αυτό που ζούσε ο Ρον τη στιγμή που κάποιος τον χτυπούσε. Όμως αυτός ο πόνος θα ακολουθεί τον ένα από τους δύο πια για το υπόλοιπο της ζωής του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου