"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Είχε για κατοικίδιο τίγρη

Πρωτότυπο κατοικίδιο –και παράνομο βέβαια- είχε μια γυναίκα στην πόλη Εκατερίνμπουργκ στα Ουράλια, μια μεγάλη λευκή τίγρη.
Η γυναίκα είχε στο σπίτι της μια μεγάλη τίγρη της Σιβηρίας, την επονομαζόμενη «τίγρη της αγάπης». Το σπάνιο είδος έχει πάρει το όνομά του από τον ποταμό που διασχίζει την άπω-ανατολική Ρωσία.
Οι τοπικές αρχές έκαναν έρευνα για να διαπιστωθεί εάν η γυναίκα επιτρεπόταν να κρατά στο σπίτι της «υπό συνθήκες ημι-ελευθερίας» ένα τόσο μεγάλο άγριο ζώο. Σύμφωνα με την εισαγγελία η γυναίκα θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.
Το WWF τονίζει ότι οι τίγρεις της Αγάπης πρέπει να ζουν ελεύθερες στη φύση, και παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί το κυνήγι τους, ο πληθυσμός τους μειώθηκε από την περασμένη χρονιά κατά 15%. Στη Ρωσία έχουν καταγραφεί μόλις 450 γιγάντιες τίγρεις της Σιβηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου