"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Έκοψε το λαιμό της 4χρονης κόρης της

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται μητέρα στο Σικάγο σκότωσε την 4χρονη κόρη της για να την προστατέψει, όπως είπε, από σεξουαλική εκμετάλλευση στο Ίντερνετ.
Η 43χρονη Marci Webber αφού υπνώτισε το 4χρονο κοριτσάκι της στη συνέχεια τη μαχαίρωσε στο λαιμό, τόσο βαθιά που της έκοψε ακόμα και τις φωνητικές χορδές.
Μετά τη δολοφονία έγραψε με το αίμα του παιδιού στο τοίχο τη φράση «θεϊκό έλεος». Το τραγικό την υπόθεσης είναι ότι το πτώμα της 4χρονης βρήκε στην μπανιέρας του σπιτιού η μεγαλύτερη αδερφή της Magdelene, η οποία ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
Η 43χρονη μητέρα συνελήφθη για την δολοφονία της κόρης της και κρατείται με εγγύηση 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Webber είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις δικαστικές αρχές, όταν είχε βρεθεί σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της 4χρονης για την επιμέλεια των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου