"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

21-12-2012 Παρασκευή, ώρα 13:13 είναι το τέλος του κόσμου;


Planet λ E
Sun 269.3 0.0
Mercury 253.8 15.5
Venus
245.8 23.5
Mars 295.9 +26.5
Jupiter 68.8 +159.4
Saturn 218.4 50.9
Uranus 4.5 +95.1
Neptune 330.6 +61.3
Pluto 278.8 +9.4
Η φιλολογία, που έχει αναπτυχθεί γύρω από21-12-2012untitled.bmp το έτος 2012 έχει αρχίσει να ανησυχεί τους ανθρώπους και οφείλεται στο βιβλίο και στα κείμενα στο διαδίκτυο, τους δίσκους CD από τον κ. Τζένκινς (John Major Jenkins) που ισχυρίζεται μαζί με άλλους, ότι σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας (Long Count), αυτήν την ημερομηνία ο ήλιος θα βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία μας και όλοι οι πλανήτες θα είναι σε συζυγία στον ουρανό. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ισχυρίζεται, μεγάλα φαινόμενα στον ουρανό και στη γη με αποτέλεσμα την καταστροφή του κόσμου, το τέλος του κόσμου, The End of the World. Το 1950 έκλεισε ένας κύκλος και άρχισε ο Μεγάλος Κύκλος, που τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012. Τότε αρχίζει ένας νέος κύκλος για το σύμπαν. Σύμφωνα με αυτά για την Ελλάδα είναι η μεσημβρινή ώρα 13 και 13, που αναφέρω, εφόσον με universal tιme η ώρα είναι 11 και 13 πρώτα λεπτά.
Αυτά με λίγα λόγια για τους ισχυρισμούς αυτών, που υποστηρίζουν το ανύπαρκτο ημερολόγιo των Μάγια, που στηρίχτηκε σε άλλους χάρτες για να στηριχθεί η υπόθεση της συζυγίας και των ημερομηνιών.
Κανένας δεν μας είπε γιατί αρχίζει η δημιουργία στις 11 Αυγούστου του έτους 3114 BCE για το Γρηγοριανό και 6 Σεπτεμβρίου του έτους 3114 BCE για το Ιουλιανό ημερολόγιο.
Η μέθοδος υπολογισμού είναι σωστή, όχι όμως ως ημερόλιο συμβάντων.
Στις 20-12-2012 τελειώνει το 13ο Μπακτούμ και στις 21-12-2012 αρχίζει το 14ο. Και λοιπόν; Από που προκύπτει η συντέλεια του Κόσμου εφόσον είναι αρχή νέας περιόδου και δεδομένης της συνέχειας του ημερολογίου κάπου στο 2200 μΧ;
Το συγκεκριμένο ημερολόγιο, δεν έχει απαντηθεί, που βρίσκεται τώρα, διότι καμία έρευνα δεν το έχει εντοπίσει. Τον 16ο αιώνα οι Ισπανοί κατακτητές κατέστρεψαν σχεδόν όλα τα ντοκουμέντα. Επιπλέον, την συγκεκριμένη ημερομηνία αστρονομικώς δεν υπάρχει κανένα περίεργο φαινόμενο στον ουρανό, αν και οι συζυγίες είναι συνηθισμένο φαινόμενο ακόμα κι αν ήταν έτσι. Υπάρχουν συζυγίες σε ζευγάρια πλανητών και σε τριάδα το 2012 αλλά όλων των πλανητών δεν έχουμε αυτήν την ημερομηνία.
Ο πίνακας δείχνει την θέση σε μοίρες και την απόσταση.
Οι Μάγια με κανένα τρόπο δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν με ακρίβεια ένα τέτοιο γεγονός δεδομένου, ότι ο υπολογισμός της μεταβολής της τροχιάς του ήλιου, σε πλήρη κύκλο στον γαλαξία μετά από 26.000 χρόνια ή 25.796 ή 25.800 ή 25.920 με αναφορά τα άστρα και συγκεκριμένα να επιστρέψει ο ήλιος στις 21 Μαρτίου, στην εαρινή ισημερία στον Κριό, λόγω μετάπτωσης του άξονα της γης προς το επίπεδο της εκλειπτικής, όπου κλείνει ο κύκλος, δεν θα μπορούσε να γίνει εύκολα από τους Μάγια. Ωστόσο, όταν πήγα το αστρονομικό πρόγραμμα στον ουρανό την ημερομηνία αυτή, διαπίστωσα ότι ο ήλιος ήταν κοντά στο κέντρο του γαλαξία με τον Πλούτωνα πολύ κοντά του και τέσσερις πλανήτες να είναι σχεδόν ευθυγραμμισμένοι και από αυτήν την άποψη δικαιώνεται ο ισχυρισμός αυτός του ημερολογίου των Μάγια, αν υπάρχει και δεν προκύπτει από σύγχρονες μελέτες, το πιθανότερο, που αποδίδονται στους Μάγια.
Σε κάθε περίπτωση η ώρα 0.0.0.0.0 δεν είναι το 2012 και καμία ανησυχία δεν μπορεί να υπάρχει ακόμα και αν όλοι πλανήτες ήταν σε συζυγία.
Ας σκεφτούμε τι έγινε το έτος 1000, όταν οι άνθρωποι στην Ευρώπη υπέφεραν από αρρώστιες και απέραντη φτώχεια, η χειρότερη περίοδος ιστορικά της ευρώπης, όπου η χιλιαστική θεωρία είχε τρομάξει τους ανθρώπους.
Την βραδιά του 999 31 Δεκεμβρίου όλοι οι άνθρωποι είχαν βγει έξω από τα σπίτια τους να περιμένουν το τέλος του κόσμου. Δεν έγινε τίποτα.
Μόνο οι έμποροι του φόβου και της ανασφάλειας, προφανώς, κερδίζουν από τέτοιες υποθέσεις, καθώς βρίσκουν έδαφος στην άγνοια των ανθρώπων. Υπάρχουν, ωστόσο, και οι άνθρωποι με ψυχική προδιάθεση να βλέπουν πάντα καταστροφές και να απειλούν μονίμως την ανθρωπότητα.
Περί ευθυγράμμισης πλανητών ο λόγος
---------------------------------------------------------------------
Οι ευθυγραμμίσεις πολλών πλανητών είναι σπάνιες και όλων των πλανητών  εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο. Μπορεί να συμβεί κάθε 2.260 εκατομμύριαχρόνια (αυτός είναι ο αριθμός κοινό πολλαπλάσιο των περιόδων των πλανητών) αλλά μια πραγματική ευθυγράμμιση όλων των πλανητών μπορεί να συμβεί σε 86 εκατομμύρια, τρισεκατομμύρια, τρισεκατομμύρια, τρισεκατομμύρια χρόνια. Δηλαδή, 86 και 45 μηδενικά, που ξεπερνάει την ηλικία του Ηλιακού συστήματος και του σύμπαντος, δηλαδή, ποτέ δεν μπορεί να γίνει πραγματική ευθυγράμμιση όλων των πλανητών.

Προκύπτει, ωστόσο, από ιστορικές μελέτες, ότι κάθε 10.000 χρόνια επέρχεται μεγάλη καταστροφή και αρχίζουν όλα από την αρχή.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επειδή παρακαλουθώ το θέμα και την εξέλιξή του, οι τελευταίες δηλώσεις του κ Τζένκινς σε διαλέξεις, που δίνει σε μεγάλες αίθουσες στην Αμερική με 295 δολλάρια είσοδο για κάθε άτομο, αλλά και στην ιστοσελίδα του, διαπιστώνω να ισχυρίζεται, ότι δεν πρόκειται για συνολική καταστροφή της Γης, αλλά κάποιας (μεγάλης?) περιοχής του πλανήτη μέσα στο 2012, ενώ η ακριβής ημερομηνία 21-12-2012 απουσιάζει. Επιπλέον, έχει μετατοπισθεί και η σημασία του γεγονότος, ότι δηλαδή, είναι μια αλλαγή περισσότερο πνευματική, είναι μια Νέα Εποχή (New Era) για την ανθρωπότητα. Προσθέτω ακόμα, ότι απουσιάζουν, παντελώς, οι αρχικοί ισχυρισμοί του, τους, για σύνοδο-ευθυγράμμιση όλων πλανητών την ημερομηνία αυτή, αλλά και όλο το 2012. Περιορίστηκαν να λένε, για την τοποθέτηση του ήλιου στο κέντρο του γαλαξία, στο κέντρο του γαλαξιακού ισημερινού.
Φαίνεται τους έπεισαν τα επιστημονικά δεδομένα, που παρουσιάζουμε. Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα, θετικά και αρνητικά. Σε κάθε περίπτωση, αν γίνει κάτι κακό θα πιστωθούν για τους ισχυρισμούς τους, διαφορετικά θα έχουν χάσει την αξιοπιστία τους και θα την χρεωθούν, αλλά μέχρι τότε θα έχουν πλουτίσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις λένε το ίδιο μοτίβο, αν δεν συμβεί τίποτα, "οι προσευχές των ανθρώπων εισακούστηκαν γι' αυτό δεν έγινε τίποτα".
Την παραπάνω ενημέρωση την κάνω σήμερα 27-4-2008.
Copyright: Alexandros Diamantis-Αλέξανδρος Διαμαντής
Αλέξανδρος Διαμαντής
Μετά λύπης μου διαπιστώνω, ότι πολλά forums και άλλες ιστοσελίδες, κάνουν copy-paste στο κείμενό μου και δεν γράφουν τον συγγραφέα-δημιουργό του κειμένου και του Βlog, όπου έχουν πάρει αυτό το κείμενο. Επιπροσθέτως, άλλοι το παρουσιάζουν και δικό τους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και πολύ γνωστά έντυπα. Αυτή είναι η δεοντολογία τους;
20 Οκτωβρίου 2008
Το θέμα 21-12-2012 συνεχίζω να το παρακλολουθώ. Ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι ο κ. Jenkins μαζί με άλλους δύο συνεχίζουν τις διαλέξεις τους επαναλαμβάνοντας τα ίδια πράγματα με ακριβό εισητήριο εισόδου για κάθε άτομο. Η επιχείρηση καλά κρατεί.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11/11/2008
Παγκόσμια προεξόφληση;
Αν και το blog αυτό αφορά στην αστρονομία, το ζήτημα του 2012 έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών επειδή συνδέεται και με την αστρονομία. Ωστόσο, είναι και μέγα κοινωνικό φαινόμενο δεδομένου ότι οι καταστροφές, είτε προέρχονται από την φύση είτε από την δραστηριότητα του ανθρώπου, αφορούν όλους τους ανθρώπους. Το σχόλιο, που ακολουθεί, μετά από πολλή σκέψη θα κατατεθεί, όχι τόσο για να βοηθήσει στην αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων όσο για να προκαλέσει την ανάφλεξη των συνειδήσεων του ανθρώπου, γενικώς, σε μελλοντικές εξελίξεις.
Όσοι γνωρίζουν τον μηχανισμό λειτουργίας των χρηματιστηρίων, θα συμφωνήσουν ότι η χρηματιστηριακή αγορά προεξοφλεί γεγονότα, δηλαδή, αντιδρά πριν την εκδήλωσή τους. Αν είναι δυσάρεστα αρχίζουν οι πωλήσεις μετοχών από τους λίγους, που γνωρίζουν και ακολουθούν οι υπόλοιποι όταν ήδη οι μετοχές είναι πολύ χαμηλά. Το ίδιο συμβαίνει και στα ευχάριστα, οι γνωρίζοντες αρχίζουν τις αγορές πριν ανακοινωθούν τα καλά νέα και ακολουθούν οι υπόλοιποι όταν οι μετοχέδς είναι ήδη πολύ ψηλά. Τι σχέση, όμως, μπορεί να έχει το 2012 με τον μηχανισμό σκέψης των χρηματηστηρίων; Μπορεί καμία, αλλά μπορεί η οικονομική κρίση αυτή, που ξαφνικά από μια εταιρία σε οικονομική κρίση έγινε ξαφνικά παγκόσμια κρίση με χιλιάδες απολύσεις, μέτρα για την αποφυγή των δανεισμών και μέτρα στην παγκόσμια οικονομία, σαν να προεξοφλούνται από τώρα πολύ δυσάρεστα γεγονότα για το μέλλον. Το σχόλιο δεν συνδέει ευθέως ή καθόλου την οικονομική κρίση με το 2012, αλλά δεν αποκλείει παντελώς προεξόφληση δυσάρεστων γεγονότων. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση η οικονομική κρίση ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να  έρθει στο μέλλον, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει και μια παγκόσμια προεξόφληση πολύ δυσάρεστων γεγονότων για τον άνθρωπο, είτε από τη φύση, επαναλαμβάνω, είτε από σχεδιασμένη δραστηριότητα.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18-11-2008
Tο θέμα του 2012 συνεχίζει να απασχολεί τον κόσμο και υποθέτω βάσιμα, ότι μεχρι το 2012 θα αυξάνει συνεχώς το ενδιαφέρον. Μια διερεύνηση στο Ιντερνετ έφερε μια μοντέρνα θεωρία πρόβλεψης και όχι προφητείας στο προσκήνιο. Κάποιος (δεν αναφέρω το όνομά του) επινόησε ένα πρόγραμμα, για υπολογιστές, πρόβλεψης γεγονότων βασισμένο στο ίδιο το διαδίκτυο. Το πρόγραμμα αρχικά σχεδιάστκε για οικονομικές-χρηματιστηριακές προβλέψεις, αλλά επεκτάθηκε σε κάθε ζήτημα, που μπορεί να απασχολεί τον ενδιαφερόμενο εκτός από προσωπικές προβλέψεις.  Στηρίζεται στην αρχή, ότι τα γεγονότα του παρελθόντος περνάνε στο παρόν με μια απόκλιση και προβάλλονται στο μέλλον σύμφωνα με την δική τους εξέλιξη μέχρι το ακραίο σημείο, το σημείο εκδήλωσης. Πολλά τμήματα του προγράμματος είναι σε γλώσσα LISP ενώ χρησιμοποιεί και άλλες γλώσσες προγραμματισμού. Βάζει ο ενδιαφερόμενος μια λέξη-λέξεις- κλειδί και το πρόγραμμα αθέατο ψάχνει το Internet για θέματα σχετικά με αυτήν την λέξη. Στην πραγματικότητα δεν ψάχνει για γεγονότα, αλλά για τα λεγόμενα επί  των γεγονότων, όπως αυτά, δηλαδή, έχουν καταγραφεί στο web. Με πολύπλοκους αλγόριθμους προβλέπει τι θα συμβεί κάποια περίοδο σύμφωνα με τα εισερχόμενα στον υπολογιστή. Οι υποστηρικτές του προγράμματος λένε, ότι υπολόγισε μια μεγάλη καταστροφή στην Αμερική πρι από 60 με 90 ημέρες να συμβεί. Αναφέρουν το χτύπημα στους δίδυμους πύργους, αλλά αναφέρουν και άλλα γεγονότα, που πρόβλεψε το σύστημα.
Για το 2012 και συγκεκριμένα 21-12-2012 προβλέπει όλεθρο, μια μεγάλη καταστροφή, σύμφωνα με τα δεδομένα, που συνέλεξε το σύστημα από το web.
Μέχρι σημερα, πάντως, δεν γνωρίζω πρόβλεψη, που να ανακοινώθηκε πριν από το γεγογονός που προέβλεψε. Είναι φανερό, ότι οι είσοδοι στο σύστημα σχετίζονται ευθέως με ό,τι έχει γραφτεί για τα γεγονότα του παρελθόντος και όχι με τα γεγονότα τα ίδια. Βέβαια, ένα γεγονός "μιλάει" όχι μόνο από ό,τι έχει γραφτεί, αλλά και από ευρήματα από πολλές άλλες μεθόδους και σε κάθε περίπτωση μόνο με ό,τι είναι καταγεγραμμένο. Μπορεί να υπάρχουν γεωλογικές μεταβολές, για παράδειγμα, που να μην έχουν ερευνηθεί και έτσι να μην υπάρχει και καταγραφή.
Σημασία έχει, ότι η καταστροφολογία συνεχίζεται και πολλοί πλέον σκέφτονται, ότι μήπως είναι ευκαιρία για ορισμένους να  υπάρξει κάποια "σχεδιασμένη" καταστροφή. Ίδωμεν!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18-12-2008
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το 2012 εστιάζονται στο λιώσιμο των πάγων, όπου τα καλοκαίρια η ποσότητα που λιώνει είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν, που γίνεται πάγος τον χειμώνα. Ο ρυ θμός αυτός ανησυχεί τους επιστήμονες, όπου ορισμένοι υπολόγισαν τον ρυθμό και τις μάζες πάγου και το αποτέλεσμα ήταν, ότι το 2012, αν συνεχιστεί το φαινόμενο έτσι, η θάλασσα θα ανψωθεί από ενάμιση μέτρο έως και τρία μέτρα σε όλον τον πλανήτη. Αυτό, όπως καταλαβαίνουν όλοι θα είναι μια άνευ προηγουμένου καταστροφή, αφού κάθε περιοχή στο ύψος αυτό θα γίνει θάλασσα. Αυτό, όμως είναι υπόθεση ακόμα, αν και προετοιμάζονται στην Αμερική και σε άλλες βόρειες περιοχές, αλλά και αλλού για κάθε ενδεχόμενο. Βέβαια, οι φημολογία έχει τέτοια επίδραση, που ακούω, ότι ορισμένοι και στην Ελλάδα, γνωστοί έλληνες, χτίζουν σπίτια σε βουνά!!! Δεν ξέρω, πραγματικά, τι συμβαίνει.

23-2-2009 Πάντως, ας έχουν όλοι υπόψη τους, ότι η μαύρη τρύπα του γαλαξία μας είναι ανενεργή, είναι σε ύπνωση, δεν απορροφά τίποτα, πέραν του ότι βρίσκεται πολύ μακριά από το ηλιακό μας σύστημα.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
25-9-2009
Δεν υπάρχουν νεώτερα σχετικά με το 2012 παρά μόνο ότι ο κ. Jenkins (και η παρέα του) συνεχίζει τις ομιλίες με τσουχτερό εισητήριο και εκτός από το βιβλίο που κυκλοφόρησε το Μάη του 2009 θα κυκλοφορήσει αρχές Οκτωβρίου 2009 και άλλο βιβλίο με τίτλο: The 2012 Story: The Myths, Fallacies, and Truth Behind the Most Intriguing Date in History. H Ιστορίου του 2012: Οι Μύθοι, οι Πλάνες και η Αλήθεια πίσω από την πιο Ραδιουργό Ημερομηνία της Ιστορίας.

Είναι φανερό, ότι η απληστία δεν έχει όρια. Βιβλία, δίσκοι CD και δαλέξεις φέρνουν πολύ χρήμα. 
 Με όπλο το φόβο οι τσέπες των επιτήδειων γεμίζουν. Πάνω από όλα το χρήμα.
Τα σχόλια μου αναφέρονται πάντα στην καταστροφή του κόσμου την ημερομηνία 21-12-2012, όπως αυτή υποτίθεται ότι περιγράφεται είτε από ημερολόγια είτε από τους επιτήδειους. Κάθε άλλη πιθανή καταστροφή της Γης, μερική ή ολική σε διάφορη εποχή και από διάφορη αιτία είναι άλλο θέμα.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επίσης, κάθε σύνδεση του 2012 με τον υποτιθέμενο πλανήτη Nibiru  είναι ατυχής και είναι άξιο απορίας, όπου ορισμένοι εμπλέκουν και τη NASA σε αυτό το παιχνίδι, ότι δήθεν αποδέχεται την ύπαρξη του Nibiru, ενώ έχει αποκαλέσει silly, ανοησία, τα λεγόμενα για τον πλανήτη αυτόν.
...ο πλανήτης Χ , οι Αννουνάκοι, οι Μάγιας (και άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί), ο Zahariah Sitchin, η ΝΑSΑ και το έτος 2012 ...; ...;

ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;;;



Αυτός ο πλανήτης έχει συνδεθεί με τους μύθους των Σουμερίων, οι οποίοι μιλούν για την επιστροφή του Nibiru (ενός μυθικού πλανήτη που λέγεται ότι επισκέπτεται το ηλιακό μας σύστημα μία φορά κάθε  3600 έτη λόγω της ελλειπτικής τροχιάς του).

Ο Nibiru λέγεται ότι είναι η πατρίδα των Προπατόρων μας (των Αννουνάκων), οι οποίοι ήταν οι αρχικοί δημιουργοί της ανθρώπινης φυλής, οι Θεοί της Παλαιάς Διαθήκης, οι θεοί που υπάρχουν στις μυθολογίες όλων σχεδόν των λαών της Γης και οι οποίοι έφυγαν, αλλά «είπαν» ότι θα επιστρέψουν κάποια μέρα.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Περί NASA ο λόγος
Η NΑSA με επίσημες απαντήσεις από τις ιστοσελίδες της έχει περιγράψει, πολύ  απλά, όλη αυτήν την ιστορία του  Nibiru, myth και silly, δηλαδή, μύθο και ανοησία. Διαβάστε ένα απόσπασμα:The bottom line is that Nibiru is a myth, with no basis in fact. To an astronomer, persistent claims about a planet that is "nearby" but "invisible" are just plain silly.


16-12-2009
Η ακριβής ημερομηνία της προβλεπόμενης καταστροφής του κόσμου αναφέρεται η 21-12-2012, όπως όλοι γνωρίζουμε και προκύπτει από τη μετραπή του ημερολογίου των Μάγια στο Γρηγοριανό ημερολόγιο. Μεταξύ σοβαρού και αστείου θα αναρωτηθώ, άν έχει ληφθεί υπόψη η μια μέρα λάθος του Γρηγοριανού ημερολογίου σε σχέση με τoν πραγματικό ουράνιο χρόνο (κίνηση των ουρανίων σωμάτων) κάθε 3333 χρόνια!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16-5-2010
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από τους ιστοτόπους των "προφητών" το σενάριο άλλαξε δραματικά. Στις 23-25 Ιουλίου 2010 και 26-27 Ιουλίου 2010 θα πραγματοποιηθεί διάσκεψη με θέμα το 2012 στο Βανκούβερ, που θα αναφέρει, ότι άλλαξε δραματικά η ερμηνεία του τέλους του κόσμου το 2012. Δεν πρόκειται για μια υλική καταστροφή του κόσμου, αλλά για μια εσωτερική, πνευματική αλλαγή της ανθρωπότητας. 
Είναι φανερό, ότι αφού κέδισαν πολλά χρήματα με βιβλία, δίσκους CD, διαλέξεις με 400 και 300 δολλάρια είσοδο το άτομο σε μεγάλες αίθουσες, θα έπρεπε να αλλάξουν το τροπάριο διότι αν δεν γινόταν καμιά καταστροφή, όπως προέβλεπαν, θα τους κυνηγούσαν είτε με αγωγές είτε με κάθε άλλο τρόπο, ειρηνικό ή όχι. Το σενάριο του τρόμου αλλάζει. Είτε πείστηκαν από επιστημονικά δεδομένα είτε σκέφθηκαν τις συνέπειες από την μη επαλήθευση των "προφητειών" τους, η ρότα άλλαξε, έγινε πνευματική η αλλαγή το 2012.
Σημασία έχει ακόμα και μια άλλη διάσταση, ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι ευάλωτοι από λίγο έως πολύ στις διαδόσεις, στην προπαγάνδα, στην εξαπάτηση από τους δήθεν ειδικούς. 
Για άλλη μια φορά το blog αυτό θα υποστηρίξει, ότι άγνοια είναι μέγα βάραθρο.
Προκύπτει, ασφαλώς, και κάτι άλλο εξαιρετικά σπουδαίο. Σε ποιά κατεύθυνση πνευματική θα στραφεί η πνευματική αλλαγή, που αναφέρονται τώρα μετά την αλλαγή πορείας; Θα πιστέψει πάλι ο κόσμος αυτούς, που τον εξαπάτησαν; Ναι! Είναι εντελως πιθανό να πιστέψουν οι άνθρωποι πάλι αυτούς που τους έχουν τυφλώσει εδώ και πολλά χρόνια, όπως στην πολιτική οι πολιτικοί, εδώ και αλλού σε όλον τον κόσμο. Μια παγκόσμια τύφλωση επικρατεί. Οι πονηροί εξουσιάζουν τους τυφλούς ή κοιμησμένους και οι ελάχιστοι, που αγρυπνούν...είναι ελάχιστοι.

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Argaeus.jpg
CelestronImages.com - astrophotography with optics from Celestron ...

Aστρονομία-Astronomy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου