"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Έσωσε τη ζωή ενός παιδιού μέσω... Facebook!


Μια ματιά σε μια φωτογραφία που είχε αναρτηθεί στο Facebook ήταν αρκετή για να καταλάβει η έμπειρη νοσοκόμα, Νίκολα Σαρπ, ότι το 2,5 ετών κοριτσάκι της φίλης της έπασχε από καρκίνο!


Είναι περίεργα τα παιχνίδια που παίζει η ζωή. Όπως στην περίπτωση της μικρής Γκρέις. Η μητέρα της, Μισέλ Φρίμαν, είχε ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία του μικρού κοριτσιού και εκεί έτυχε να τη δει η, Νίκολα Σαρπ. Η οποία εκτός από φίλη της οικογένειας έτυχε να είναι και νοσοκόμα.

Τι παρατήρησε η 42χρονη νοσοκόμα; Ότι στα μάτια του παιδιού, το φλας είχε προκαλέσει τη γνωστή κόκκινη κηλίδα μόνο στο ένα. Στο άλλο, η κηλίδα ήταν άσπρη, σημάδι πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Δυστυχώς, το ένστικτο της Σαρπ δε λάθεψε. Ειδοποίησε τη φίλη της και μητέρα του παιδιού και το πήγε στον οφθαλμίατρο. Η διάγνωση σοκαριστική: καρκίνος.

Οι γιατροί βρήκαν στο αριστερό μάτι του παιδιού. Η μικρή Γκρέις έχασε την όρασή της αλλά θα επιζήσει. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Nicola έσωσε τη ζωή του παιδιού μου. Δεν υπήρχε κανένα σύμπτωμα και ούτε που φανταζόμασταν ότι το παιδί μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα με τα μάτια του», είπε η μητέρα της Γκρέις. Το ρετινοβλάστωμα επηρεάζει μόνο μικρά παιδιά. Μπορεί να αποβεί θανατηφόρο αν δεν εντοπιστεί και αντιμετωπιστεί έγκαιρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ζωή ενός παιδιού που πάσχει από τη συγκεκριμένη μορφή καρκίνου σώζεται μέσω μιας φωτογραφίας. Τον περασμένο Ιούνιο, η φωτογραφία που τράβηξε η γιαγιά του, έσωσε επίσης τη ζωή ενός αγοριού ηλικίας δυο ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου