"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πρωθυπουργικό σκάνδαλο στην Ουκρανία



Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, κατηγορείται για απάτη από τη σημερινή κυβέρνηση της χώρας. Το σκάνδαλο στηρίζεται σε έκθεση 2.000 σελίδων και αφορά την υπεξαίρεση 282 εκατ. δολαρίων από την κα Τιμοσένκο. Επρόκειτο για χρήματα που αφορούσαν συμφωνίες που υπήρχαν στο πρωτόκολλο του Κιότο και είχαν σταλεί στην πρώην σοβιετική δημοκρατία, όταν η Τιμοσένκο ήταν πρωθυπουργός.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που κατηγορείται η πρώην πρωθυπουργός για υπεξαίρεση χρημάτων. Τον Σεπτέμβριο η κυβέρνηση Γιανούκοβιτς υποστήριξε ότι η κα Τιμοσένκο υπεξαίρεσε περισσότερα από 50 εκατ. δολάρια, που είχαν σταλεί στην Ουκρανία, ως ανθρωπιστική βοήθεια την περίοδο που βρισκόταν σε εξέλιξη η επιδημία της νέας γρίπης τύπου Α.
Η πρώην πρωθυπουργός έχει αρνηθεί όλες οι κατηγορίες, όμως η έκθεση που έχει συνταχθεί για το θέμα περιέχει λεπτομέρειες για διαφθορά συνολικά στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου