"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πάρτι σπατάλης η διετία 2008-09 στο υπουργείο Παιδείας

Την περίοδο της μεγάλης σπατάλης στο υπουργείο Παιδείας, κατά τη θητεία των δύο τελευταίων υπουργών της Ν.Δ., αποκαλύπτουν φουσκωμένοι λογαριασμοί κινητών και υπέρογκα έξοδα για δημόσιες σχέσεις, μετακινήσεις υπουργών-υπαλλήλων καθώς και για υπερωρίες.
Σύμφωνα με στοιχεία που κατατέθηκαν χθες στη Βουλή, τη διετία 2008-2009, περίοδο υπουργίας των Ευρ. Στυλιανίδη και Αρ. Σπηλιωτόπουλου, ξοδεύτηκαν περίπου 280 χιλιάδες ευρώ για κινητά, 240 χιλιάδες για δημόσιες σχέσεις, 1,7 εκατομμύρια ευρώ για υπερωρίες και τρία εκατομμύρια για έξοδα παράστασης υπουργών - υπαλλήλων (!). Το αξιοσημείωτο; Και οι δύο επέδειξαν την ίδια «απλοχεριά». Οσα ξόδεψε ο ένας τον ένα χρόνο, περίπου τόσα ξόδεψε κι άλλος τον επόμενο.
Με αυτά τα στοιχεία αποφάσισε η νυν ηγεσία του ΥΠΕΠΘ να δώσει ένα μέτρο σύγκρισης προκειμένου να αξιολογηθεί δεόντως η δική της οικονομική διαχείριση, στοιχεία για την οποία ζητήθηκαν με την κατάθεση σχετικής ερώτησης στη Βουλή από τον βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Νικολόπουλο.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που εστάλησαν προς απάντηση του βουλευτή, ο οποίος τα ανάλογα έχει ζητήσει και από άλλα υπουργεία (για διάφορα έξοδα, από κινητά έως και αγορά επίπλων), τα έξοδα της παρούσας ηγεσίας για τον πρώτο χρόνο της θητείας της φαντάζουν αμελητέα: περίπου 20.000 ευρώ για κινητά, 13.500 για δημόσιες σχέσεις ενώ για τις δαπάνες μετακίνησης δεν ξεπέρασε τις 790.000. Για τις, υπερωρίες, δε, μέχρι τον Ιούλιο είχε δαπανήσει 197.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου