"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αναρρώνουν οι ήρωες της Χιλής



Στη Χιλή, οι 33 διασωθέντες μεταλλωρύχοι, ανακάμπτουν από τη μεγάλη δοκιμασία τους στο νοσοκομείο ενώ αναλογίζονται τη νέα τους ταυτότητα. Είναι οι νέοι εθνικοί ήρωες της Χιλής, διασημότητες χωρίς να το επιδιώξουν, και οι προτάσεις καθώς και οι προσφορές πέφτουν βροχή.

Πολλοί από τους ανθρώπους που άντεξαν 69 μέρες στο υγρό και σκοτεινό ορυχείο υποβάλλονται σε θεραπείες για προβλήματα στα δόντια και στα μάτια ενώ δύο από τους μεταλλωρύχους πάσχουν από πυριτίαση (νόσος των πνευμόνων). Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του BBC, από την ασθένεια υποφέρουν ο 63χρονος Μάριο Γκόμεζ, ο μεγαλύτερος σε ηλικία, μεταλλωρύχος και ο Μάριο Σεπούλβεδα, ο μεταλλωρύχος που βγήκε δεύτερος, με μεγάλο ενθουσιασμό, από το ορυχείο και είναι γνωστός ως «ο παρουσιαστής». Προβλήματα αντιμετωπίζει επίσης ο 19χρονος  Τζίμι Σάντσες, ο πιο νέος από τους 33, και πατέρας ενός μωρού 4 μηνών. Οι γιατροί λένε ότι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και ότι φαίνεται να έχει κατάθλιψη. «Μίλησε πολύ λίγο», είπε ο γιατρός.

Ωστόσο οι γιατροί εμφανίζονται έκπληκτοι από την γενική καλή κατάσταση της υγείας τους και επισημαίνουν ότι πολλοί δεν θα αργήσουν να βγουν. Και οι 33 μεταλλωρύχοι βρίσκονται σε δύο πτέρυγες του νοσοκομείου στην περιοχή Κοπιάπο, όπου έχει περιοριστεί το φως, ώστε να μπορέσουν οι άνδρες να προσαρμοστούν καλύτερα στις νέες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου