"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Νέο «όχι» της Γερμανίας στην παράταση του δανείου «Δεν υπάρχει λόγος επιμήκυνσης του χρονοδιαγράμματος»


Την άρνησή της για ενδεχόμενη παράταση αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ από την Ελλάδα εξέφρασε για μια ακόμη φορά η Γερμανία.

«Από τη στιγμή που οι Έλληνες εφαρμόζουν με επιτυχία το πρόγραμμα, δεν υπάρχει λόγος επιμήκυνσης του χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής», δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης είχαν κάνει και χθες ανάλογες δηλώσεις, με το γερμανικό υπουργείο να αντιδρά άμεσα στις δηλώσεις του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της παράτασης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «αν οι Ευρωπαίοι αποφασίσουν να κάνουν κάτι, θα κάνουμε σίγουρα το ίδιο».

Η Κομισιόν ξεκαθάρισε σήμερα ότι η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει επισήμως παράταση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων και εκτίμησε πως η χώρα θα είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις χρηματοδοτικές της ανάγκες μέσω των αγορών.

«Δεν υπάρχει κάποια εν εξελίξει συζήτηση μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όλα αυτά δείχνουν ότι η Ελλάδα θα είναι σε θέση να καλύπτει πλήρως της εξωτερικές οικονομικές της ανάγκες μέσω των αγορών από το 2012», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αμαντέου Αλταφάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου