"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ελληνική οικονομία: Η Κίνα είναι εδώ…

Ως ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία σχολιάζoυν οι Κινέζοι την επίσκεψη του πρωθυπουργού Γουέν Τζιαμπάο στη χώρα μας το Σάββατο (2/10) .
Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, ο Γουέν Τζιαμπάο θα προτείνει πακέτο πρακτικών δράσεων για την ανάκαμψη της ασταθούς ευρωπαϊκής οικονομίας, ενδεικτικό του ρόλου που επιδιώκει η Κίνα στα ευρωπαϊκά και όχι μόνο τεκταινόμενα.
Ο Κινέζος πρέσβης στην Αθήνα Luo Linguan δήλωσε σήμερα στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ότι: «Kατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο κ. Τζιαμπάο θα στείλει και πάλι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο ότι η Κίνα δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και θα αναλαμβάνει πρακτική δράση για να στηρίξει την Ελλάδα, το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να βγουν από την κρίση το συντομότερο και να επιτύχουν μια σταθερή ανάκαμψη».
»Η χρονική στιγμή της επίσκεψης είναι σημαντική. Πρόκειται για μια σοβαρή διπλωματική προσπάθεια για να εμβαθύνει τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Κίνας και της Ελλάδας, καθώς και της Κίνας με την Ευρώπη», πρόσθεσε ο Κινέζος πρέσβης.
Δηλώσεις στο πρακτορείο Xinhua έκανε και ο Γιώργος Παπανδρέου που επανέλαβε, όπως και στην εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα «Die Zeit», ότι η Ελλάδα είναι φερέγγυα έναντι των δανειστών της.
«Εάν θέλαμε να μην εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στα χρέη θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει. Αυτή θα ήταν μια επιλογή που θα την είχαμε κάνει εξαρχής. Όμως πράξαμε το αντίθετο», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.
Ο Κινέζος πρωθυπουργός φτάνει στην Ελλάδα αύριο Σάββατο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Οκτωβρίου και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην Ιταλία, στο Βέλγιο και στην Τουρκία.
Για το i-live news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου