"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

“Προσεκτικές” διαπραγματεύσεις με τους Ταλιμπάν

Κρίσιμη στιγμή για τις ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ συμμαχικών δυνάμεων και Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Η υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, θέλοντας να είναι "πολύ προσεκτική" στις δηλώσεις της, επεσήμανε ότι ο πόλεμος εξακολουθεί να μαίνεται, καθώς και ότι οι σύγχρονοι πόλεμοι σπάνια καταλήγουν σε πλήρεις ήττες ή παραδόσεις.
"Νομίζω ότι είναι πολύ απίθανο η ηγεσία των Ταλιμπάν, η οποία αρνήθηκε το 2001 να παραδώσει (τον ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα) Μπιν Λάντεν, να αποδεχτεί μια μέρα την συμφιλίωση", δήλωσε από τις Βρυξέλλες σε αμερικανικό δίκτυο. Υπενθύμισε επίσης ότι οι ΗΠΑ έχουν εγκρίνει την επιστροφή στη νομιμότητα των Ταλιμπάν που αποκηρύσσουν την βία. Το ΝΑΤΟ, παράλληλα, αφήνει μερικές φορές αρχηγούς των Ταλιμπάν να μεταβούν στην Καμπούλ για να συζητήσουν με την αφγανική κυβέρνηση τους όρους για τη διεξαγωγή συνομιλιών, σχετικά με την επιστροφή στην ειρήνη, δήλωσε αξιωματούχος της Συμμαχίας.
Οι όποιες συνομιλίες βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο, ενώ συνεχίζονται οι καθημερινές επιθέσεις των συμμαχικών στρατευμάτων, για να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν Ταλιμπάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου