"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ανθελληνικό μίσος και η σωστή απάντηση

051010-apoel

Την Κυριακή που πέρασε, στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Κύπρου, έγινε μια συνάντηση δύο αντιπάλων νοοτροπιών. Ήταν στην πραγματικότητα ένα "ντέρμπυ" μεταξύ των ομάδων της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, που όμως εξελίχθηκε σε σύγκρουση μεταξύ του εθνομηδενισμού και του πατριωτισμού. Από την μία, την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, οι γαλανόλευκες να κυματίζουν παντού, πανό να αναγράφουν... «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» και πατριωτικά συνθήματα και από την αντίπερα όχθη, αυτή της Ομόνοιας, κάποιοι ανθέλληνες «οπαδοί» που στο δεύτερο ημίχρονο έκαψαν μια ελληνική σημαία. Όχι τυχαία, καθώς είναι γνωστό ότι η Ομόνοια είναι η ομάδα που ευνοείται από το ΑΚΕΛ του Χριστόφια, ο οποίος άλλωστε πρόσφατα δήλωσε ότι η Ελλάδα ... εισέβαλλε στην Κύπρο. Είναι οι ίδιοι οπαδοί που στο παρελθόν είχαν στην εξέδρα τους σημαία του ψευδοκράτους αλλά και πολλές φορές, σφυροδρέπανα και λοιπά ... διεθνιστικά σηματάκια.
Η κατάλληλη απάντηση
Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδός που επιχείρησε να σταματήσει το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, εμποδίσθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις - και μάλιστα προσήχθη - με την λογική του να μην υπάρξουν εκτεταμένα επεισόδια. Έτσι την απάντηση έδωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι αφού κέρδισαν τον αγώνα - με 3-0 - πήραν στα χέρια τους μια Ελληνική Σημαία και έκαναν τον γύρο του σταδίου, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας, Διονύσης Χιώτης, έκανε και την παρακάτω δήλωση: «Το να σου βρίζουν την πατρίδα σου και να καίνε την ελληνική σημαία μέσα σε ελληνικό έδαφος, είναι απαράδεκτο και φρικιαστικό. Ελπίζω αυτό που έγινε να πείσμωσε και να πείραξε το ίδιο, του Ελλαδίτες της Ομόνοιας. Ναι αυτή η κίνηση ήταν η απάντησή μου σε αυτή τους την ενέργεια.»
Το θέμα πήρε διαστάσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο ελλαδικό κράτος και υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στον χώρο του διαδικτύου, γεγονός που ανάγκασε τις κυπριακές αρχές να προβούν σε σύλληψη του νεαρού, ο οποίος έκαψε την ελληνική σημαία. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, ονομαζόμενος Μαχαλεπάρης, έχει απασχολήσει αρκετές φορές και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου