"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ανησυχία στη Ρωσία για τον εποικισμό του Ισραήλ



Η Μόσχα εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για την απόφαση της ισραηλινής κυβέρνησης να προχωρήσει στην ανέγερση νέων κατοικιών στην ανατολική αραβική Ιερουσαλήμ.

Με ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει ιδιαίτερα έντονη ανησυχία και απογοήτευση σε σχέση με την ισραηλινή αυτή κίνηση, η οποία πλήττει τις διεθνείς προσπάθειες για την επανάληψη των απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Το υπουργείο Εξωτερικών καλεί το Ισραήλ να αναθεωρήσει την απόφασή του, η οποία ανακοινώθηκε την Παρασκευή, όταν το ισραηλινό υπουργείο Στέγασης απηύθυνε πρόσκληση υποβολής προσφορών για την ανέγερση 238 κατοικιών σε δύο εβραϊκές συνοικίες, στον προσαρτημένο ανατολικό τομέα της Ιερουσαλήμ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου