"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Τι γράφουν τα ξένα μέσα για τα επεισόδια στην Ακρόπολη


Τα επεισόδια σήμερα στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης μεταδόθηκαν σε όλο τον κόσμο από τους ανταποκριτές των ξένων ειδησεογραφικών δικτύων, οι οποίοι πήγαν στην Ακρόπολη για να καλύψουν το θέμα.

Όπως μετέδωσε το SkyNews, «οι συμπλοκές, μάρτυρες των οποίων έγιναν έκπληκτοι τουρίστες, ξέσπασαν όταν η αστυνομία μπήκε στο χώρο από παράπλευρη είσοδο». Το βρετανικό δίκτυο αναφέρεται ακόμη στην οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα και συνοδεύει το θέμα με φωτορεπορτάζ από διαδηλώσεις.

Το BBC επίσης αναφέρεται στα επεισόδια και στη χρήση δακρυγόνων που έγινε από τους αστυνομικούς προκειμένου να ανοίξει ο αρχαιολογικός χώρος. Αναφέρει μάλιστα ότι στην Ελλάδα πραγματοποιείται μπαράζ απεργιών και διαμαρτυριών εξαιτίας των σκληρών οικονομικών μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Το Associated Press αναφέρει ότι μάρτυρες των γεγονότων που συνέβησαν στον Ιερό Βράχο έγιναν εκατοντάδες τουρίστες, οι οποίοι ήθελαν να επισκεφθούν τον χώρο. «Ξέρουμε ότι οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν, αλλά δεν είναι δίκαιο οι άνθρωποι που έρχονται από την άλλη άκρη της γης για να δουν την Ακρόπολη να εμποδίζονται να εισέλθουν στον χώρο», είπε στο πρακτορείο Ισπανός τουρίστας.

Το πρακτορείο Reuters, με τηλεγράφημά του αναφέρει ότι η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνει τους εργαζόμενους από την Ακρόπολη και περιγράφει τα επεισόδια που σημειώθηκαν πάνω στον Ιερό Βράχο.

Τα γεγονότα περιγράφονται και από το France 24, όπου αναφέρεται ότι έγινε και μία προσαγωγή. Το πρακτορείο κάνει λόγο και για την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει επιβάλει αυστηρές μειώσεις στα κρατικά έξοδα και έχει παγώσεις τους μισθούς στον δημόσιο τομέα για να μειώσει τις δαπάνες.  «Η αστυνομία άνοιξε ξανά την Ακρόπολη, επεισόδια και συλλήψεις» είναι ο τίτλος του σχετικού θέματος από το ιταλικό πρακτορείο Ansa, τονίζοντας ότι πολλοί τουρίστες που έφτασαν στον αρχαιολογικό χώρο διαμαρτυρήθηκαν ανοιχτά για την κατάσταση που επικρατεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου