"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Παρουσιάζονται ως Έλληνες Σκοπιανοί στην Αυστραλία

Οργάνωση καταγόμενων από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας στην Αυστραλία εμφανιζόταν ως ελληνική.

Η αποκάλυψη έγινε από το ομογενειακό Αυστραλιανό Μακεδονικό Συμβούλιο το οποίο, σε ανακοίνωσή του τονίζει, πως πίσω από τον συγκεκριμένο οργανισμό, το Australia-Greece Advisory Council δεν είναι ομογενείς, όπως ισχυρίζονται, αλλά καταγόμενοι από την ΠΓΔΜ.

Η οργάνωση αυτή, που εμφανίζεται για πρώτη φορά , εξέδωσε ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα με την οποία καλούσε την Ελλάδα "να αποδεχθεί την πραγματικότητα πως υπάρχουν άνθρωποι που λέγονται Μακεδόνες, δεν ανήκουν στο ελληνικό έθνος" και σε αντίθεση με την επίσημη άποψη "είναι οι καλύτεροι φίλοι που έχει η Ελλάδα".
Σύμφωνα με το Αυστραλιανό Μακεδονικό Συμβούλιο περίπου δέκα άτομα από την ίδια κίνηση των καταγόμενων από την ΠΓΔΜ και κάποιοι φορώντας φανελάκια με τον ήλιο της Βεργίνας, εμφανίστηκαν σε διάλεξη που έγινε στο πανεπιστήμιο Νοτρ Νταμ και επιχείρησαν να διανείμουν το κοινό δελτίο τύπου του δήθεν Australia-Greece Advisory Council.
"Στόχος τους ήταν να προκληθεί πρόβλημα" υποστηρίζει το Αυστραλιανό Μακεδονικό Συμβούλιο, το οποίο υποστηρίζει ότι "είναι ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση το γεγονός ότι ανέντιμα κάποιοι προσπαθούν να εμφανιστούν ως μέλη της ομογένειας, ενώ δεν είναι, για να προωθήσουν τα πιστεύω τους".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου