"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση σε επτάχρονο μαθητή

Θύμα επίθεσης έπεσε την περασμένη Τετάρτη ένας 7χρονος μαθητής της Β’ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου στην Κω στο προαύλιο του σχολείου του, από έναν άγνωστο άνδρα.
Ο άγνωστος, κάλεσε το παιδί να πλησιάσει την περίφραξη του σχολείου του και περνώντας το χέρι του μέσα από τα κάγκελα το άρπαξε τραβώντας το από το αυτί του. Στην συνέχεια έβρισε τον μικρό μαθητή με μανία και στο τέλος, ενώ το πέταξε πιο πέρα, εξαφανίστηκε.
Ο μικρός μαθητής ξέσπασε σε λυγμούς ενώ οι γονείς του κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.
Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα του δράστη, ο οποίος αναζητείται και δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν πρόκειται για γονέα άλλου παιδιού, ή για κάποιον άγνωστο που αντιμετωπίζει άλλου είδους ψυχολογικά προβλήματα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου