"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Επιτέλους, τον είδαν! Ο Κιµ Γιονγκ Ουν εµφανίστηκε σε τιµητική θέση, δίπλα στον πατέρα του



Ο Κιµ Γιονγκ Ουν  στο αριστερό  άκρο της  φωτογραφίας,  καθήµενος δυο  θέσεις µετά τον  πατέρα του που  εικονίζεται δεξιά.  Οι υπόλοιποι  του κόµµατος  ποζάρουν όρθιοι
Είναι ελαφρώς πιο ψηλός από τον πατέρα του και εµφανώς πιο παχύς. Προτιµά και αυτός το στρατιωτικό κούρεµα στους κροτάφους, ενώ κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό σοβαρός και ανέκφραστος. Ο µυστηριώδης διάδοχος του Πολυαγαπηµένου Ηγέτη απέκτησε επιτέλους πρόσωπο.
Η θέση στην οποία κάθεται και το γεγονός ότι είναι τουλάχιστον τρεις δεκαετίες νεώτερος από τα µέλη του Κόµµατος των Εργατών που ποζάρουν στον φακό δεν αφήνουν καµία αµφιβολία για την ταυτότητά του. Ο Κιµ Γιονγκ Ουν, µελλοντικός ηγέτης της Βόρειας Κορέας σύµφωνα µε όλες τις ενδείξεις, έκανε την πρώτη του εµφάνιση στον Τύπο της χώρας του µε µια φωτογραφία κάτω από το µαυσωλείο όπου βρίσκεται θαµµένος ο παππούς του, Μεγάλος Ηγέτης και Αιώνιος Πρόεδρος µετά τον θάνατό του. Η φωτογραφία δηµοσιεύθηκε στην πρώτη σελίδα της «Εφηµερίδας του Εργάτη» και οι Βορειοκορεάτες πήραν µια πρώτη ιδέα για τον άνθρωπο που θα κληθεί να τους κυβερνήσει µετά τον Κιµ Γιονγκ Ιλ. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, πάντως, δεν υπήρχε το όνοµά του, ούτε υπήρξε φυσικά οποιαδήποτε υπόνοια για τη σχέση του µε το πρόσωπο που εικονίζεται στο δεξί άκρο της φωτογραφίας και οι Βορειοκορεάτες έχουν µάθει να λατρεύουν µε θρησκευτική ευλάβεια. Το όνοµα του Κιµ Γιονγκ Ουν αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τα µέσα ενηµέρωσης της Βόρειας Κορέας µε αφορµή τον προβιβασµό του στον βαθµό του στρατηγού και την τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόµµατος.


Εκπαιδεύονται να τον αγαπούν
Οι Βορειοκορεάτες εκπαιδεύονται σε Λαϊκές Επιτροπές στη λατρεία του µελλοντικού τους ηγέτη ακούγοντας αόριστα για έναν «νεαρό στρατηγό» ή «λαµπρό σύντροφο» που θα αναλάβει µια µέρα τις τύχες της χώρας. Οποιαδήποτε αναφορά στη συγγενική του σχέση µε τον Πολυαγαπηµένο Ηγέτη απαγορεύεται διά ροπάλου: σύµφωνα µε βορειοκορεάτες πρόσφυγες που βρήκαν καταφύγιο στην Κίνα και τους οποίους επικαλούνται οι «Τάιµς», οποιαδήποτε αναφορά στην οικογενειακή ζωή του Κιµ Γιονγκ Ιλ τιµωρείται µε φυλάκιση. «Μας έλεγαν ότι είναι πολύ νέος, µικρότερος από 30 χρόνων, και πολύ έξυπνος», δήλωσε στη βρετανική εφηµερίδα µια πρόσφυγας. «Στις 8 Ιανουαρίου, την ηµέρα των γενεθλίων του, µας µοίραζαν έξτρα ρύζι και λάδι».

Αντίθετα µε τον πατέρα του, ο οποίος εµφανίζεται δηµόσια ντυµένος στα χακί, ο διάδοχος προτίµησε ένα µαύρο σακάκι µε ψηλό κολάρο. Στο αριστερό του χέρι φοράει ένα µεγάλο ρολόι. Στις λίγες µαρτυρίες που υπάρχουν για το πρόσωπό του προστέθηκε από χθες και αυτή ενός παλιού του συµµαθητή στην Ελβετία. Μιλώντας στην αυστριακή εφηµερίδα «Εστεράιχ», µιλάει για ένα συνεσταλµένο και µελετηρό παιδί που γνώριζε ως «Ουν Παρκ, γιο του πρέσβη της Βόρειας Κορέας στην Ελβετία». Ο ίδιος επιβεβαίωσε την αγάπη του διαδόχου για το µπάσκετ, ειδικά γι’ αυτό που παίζεται στα γήπεδα του ΝΒΑ, και τις περιπέτειες του Χόλιγουντ.
ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ!
Στη Βόρεια Κορέα οποιαδήποτε αναφορά στην οικογένεια του ηγέτη Κιµ Γιονγκ Ιλ τιµωρείται µε φυλάκιση!

Αδιέξοδο στις επαφές Βορείων και Νοτίων

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΔΟ ολοκληρώθηκαν οι πρώτες από το 2008 διαπραγµατεύσεις ανάµεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα, σκοπός των οποίων ήταν να εξοµαλυνθεί η κατάσταση και να πέσουν οι τόνοι ανάµεσα στις δυο πλευρές µετά την επίθεση που είχε δεχθεί νοτιοκορεατικό πολεµικό πλοίο. Η Σεούλ κάλεσε την Πιονγκγιάνγκ να ζητήσει συγγνώµη για την τορπίλη που έπληξε το «Chenoan» τον περασµένο Μάρτιο µε αποτέλεσµα να χάσουν τη ζωή τους 46 άνδρες του πολεµικού ναυτικού της Νότιας Κορέας. Η σπάνια συνάντηση ανάµεσα σε στελέχη των ενόπλων δυνάµεων των δυο χωρών πραγµατοποιήθηκε σε µεθοριακό χωριό της αποστρατιωτικοποιηµένης ζώνης λίγες ώρες αφότου η Πιονγκγιάνγκ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ενισχύσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο σε απάντηση των «αµερικανικών απειλών». Οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να συµφωνήσουν ούτε καν σε νέα ηµεροµηνία για νέα συνάντηση.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Περικλής Δηµητρολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου