"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Σε “ταπείνωση” ο Καναδάς

Είναι η πρώτη φορά από τη σύσταση των Ηνωμένων Εθνών που αποτυγχάνει ο Καναδάς ως υποψήφια χώρα για θέση μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας, γράφουν σήμερα τα καναδικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για ταπείνωση. Η αποτυχία της υποψηφιότητας οφείλεται εν μέρει στην άρνηση των 57 κρατών-μελών του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης, καθώς και της Ινδίας να τον υποστηρίξουν.
Ο Καναδάς διεκδικούσε τη θέση μη μόνιμου μέλους μαζί με την Γερμανία και την Πορτογαλία, οι οποίες και εξελέγησαν για δύο χρόνια. Με δεδομένο ότι η εκλογή της Γερμανίας ήταν σχεδόν σίγουρη, η αντίπαλος του Καναδά ήταν η Πορτογαλία. Ο Πορτογάλος υπουργός Εξωτερικών, Ζοάο Γκόμας Κραβίνο, απευθύνθηκε στις 57 χώρες του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης και ζήτησε την υποστήριξή τους, κάτι που δεν έκανε ο Καναδάς, γράφει η εφημερίδα "Le Devoir", επικαλούμενη διπλωματικό εκπρόσωπο μουσουλμανικής χώρας.
Η Ινδία, από την άλλη, δεν στήριξε την υποψηφιότητα της Οτάβας, γιατί η πρώτη επιδίωξη του Νέου Δελχί είναι να γίνει μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, πρόταση που υποστηρίζεται από την Πορτογαλία.
Ο Καναδάς έλαβε 114 ψήφους, πολύ λιγότερες από τις 135 χώρες, οι οποίες αρχικά είχαν δώσει γραπτή έγκριση στην υποψηφιότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου