"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αμερικανός στρατιώτης κατηγορείται για το θάνατο της Βρετανίδας στο Αφγανιστάν

Το ενδεχόμενο επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων αντιμετωπίζει ο αμερικανός στρατιώτης που πιστεύεται πως προκάλεσε κατά λάθος το θάνατο της Βρετανίδας Λίντα Νοργκρόουβ στο Αφγανιστάν στη διάρκεια επιχείρησης διάσωσής της, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

Η βρετανική εφημερίδα που επικαλείται πηγές στην Καμπούλ και το Λονδίνο, αναφέρει ότι ο στρατιώτης αυτός των ειδικών δυνάμεων πέταξε χειροβομβίδα η οποία μπορεί να προκάλεσε το θάνατο της 36χρονης, εργαζόμενης σε ανθρωπιστική οργάνωση.

Η εφημερίδα επισημαίνει πως ο συγκεκριμένος στρατιώτης καθυστέρησε να ενημερώσει την ιεραρχία ότι εκείνος πέταξε τα εκρηκτικά.
Στη διάρκεια της επιχείρησης για την απελευθέρωση της ομήρου, η Βρετανίδα απομακρύνθηκε από τους απαγωγείς της και παράμεινε σε εμβρυακή στάση για να αποφύγει τους τραυματισμούς. Όμως ο Αμερικανός στρατιώτης δεν την είδε και πέταξε κοντά στο σημείο που βρισκόταν χειροβομβίδα θραυσμάτων με αποτέλεσμα η 36χρονη να βρει τραγικό θάνατο.
Αξιωματούχοι είχαν αρχικά ανακοινώσει πως η Βρετανίδα σκοτώθηκε όταν ένας από τους απαγωγείς της ανατινάχτηκε δίπλα της.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξάγουν έρευνες για την υπόθεση.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον θα συναντηθεί σήμερα στο Λονδίνο με τον αρχηγό των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, στρατηγό Ντέιβιντ Πετρέους. Ο Κάμερον έχει δηλώσει πως ακόμα είναι ασαφείς οι συνθήκες θανάτου της συμπατριώτισσάς του, επισημαίνοντας όμως πως πρωταρχική ευθύνη φέρουν «αυτοί που χωρίς οίκτο την απήγαγαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου