"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Οι αμαρτωλοί κωδικοί του Υπουργείου Πολιτισμού


Οι αμαρτωλοί κωδικοί του Υπουργείου Πολιτισμού
Ο Ζαχόπουλος χωρίς να ρωτάει κανέναν, σκόρπιζε λεφτά παντού και τώρα μια ομάδα δικαστικών λειτουργών προσπαθεί να ανακαλύψει που και γιατί πήγαν τα λεφτά αυτά. Το Newsbomb.gr έχει τους μυστικούς κωδικούς του Υπουργείου Πολιτισμού κατά την περίοδο 2005 έως και 2008 και κάποιους από αυτούς αποκαλύπτει σήμερα.
Από 28/3/2005 έως 2/9 /2005: 7.750.000 ευρώ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Πολιτισμού για ενίσχυση των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων.
Από 21/6/2005 έως 2/9/2005 630.000 ευρώ στην Πανελλήνια Ένωση Φύλαξης Αρχαιοτήτων για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Μέσα σε ένα μήνα (5/5/2005 έως 14/6/2005) 813.200 ευρώ στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Πολιτισμού.
Μέσα σε ένα χρόνο (22/7/2004 έως 25/8/2005) 145.000 ευρώ στην εταιρεία συναυλιών Φορμίξ.
Για το καρναβάλι Πατρών 2005 100.000 ευρώ.
Για την Αγιορίτικη Εστία και την Αγιορίτικη Ματιά (22/7/2004 και 26/7/2004) 88.041 ευρώ.
Ιούνιος και Σεπτέμβριος 2004 στην αδελφότητα Ραφταίων για πολιτιστικές εκδηλώσεις 48.000 ευρώ.
12/8/2005 107.100 ευρώ για τη διαμονή αντιπροσώπων της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής , για τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες.
45.600 ευρώ για την κάλυψη δαπάνης κηδείας της Τατιάνας Γκρίτσι Μιλιέξ, μιας εκ των μελών της Εταιρείας Συγγραφέων, καθώς επίσης και για την κηδεία του Μίλτου Σαχτούρη.
Κονδύλι 622.800 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών στις 25/4/2005 για κατασκευή σιδερένιας σκάλας, μόνωσης ταράτσας και αγορά γεννήτριας.

Οι εκατοντάδες των επιχορηγήσεων από τους μυστικούς κωδικούς του Υπουργείου Πολιτισμού βρίσκεται ήδη στα χέρια του Newsbomb.gr και θα ακολουθήσουν νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις χορηγίες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε αμφιλεγόμενους σκοπούς και γαλάζια παιδιά της Ν.Δ.
 

Δεκέμβριος 2007 ο Χρήστος Ζαχόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, αποπειράται ν΄ αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο παρασύροντας μαζί του τον …πολιτισμό. Το Υπουργείο Πολιτισμού παραπαίει ανάμεσα στο ροζ σκάνδαλο και το μαύρο χρήμα, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στις αδιαφανείς δαπάνες του Υπουργείου του. Μυστικοί κωδικοί, επιχορηγήσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε πολιτιστικούς συλλόγους φαντάσματα, καταθέσεις χιλιάδων ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς γαλάζιων συνδικαλιστών έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι οι ειδικοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Στην Ελλάδα όμως αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις, έτσι λοιπόν η νέα ηγεσία του ΥΠΠΟ έχει θέσει σε εφαρμογή νέα διαδικασία επιχορηγήσεων, προς αποφυγή λαθών του παρελθόντος .
Ο Υφυπουργός πολιτισμού και τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης σε συνέντευξη του μας εξηγεί πως θα γίνονται πλέον οι επιχορηγήσεις σε φορείς και σωματεία.
-Κύριε Υπουργέ ποια είναι η νέα διαδικασία που έχει θέσει σε εφαρμογή το ΥΠΠΟ όσον αφορά στις επιχορηγήσεις πολιτιστικών συλλόγων και συνδικαλιστικών σωματείων;
Δεν υπάρχουν πια ειδικοί κωδικοί με μυστικά κονδύλια προκειμένου να διατίθενται μυστικά χρήματα. Σε καμιά περίπτωση εμείς δεν θα ενδώσουμε ξανά σε αδιαφανείς διαδικασίες, όπου ο οποιοσδήποτε επειδή χρίστηκε γενικός γραμματέας και τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού ή του αρμόδιου Υπουργού, να μπορεί να στέλνει χρήματα όπου θέλει όπως θέλει.
-Το 2004 με 2005 χρηματοδοτήθηκαν 1600 φορείς με 61 εκατομμύρια ευρώ. Αυτοί οι σύλλογοι υφίστανται σαν σύλλογοι και αν ναι χρηματοδοτούνται;
Για να επιχορηγηθεί οποιοσδήποτε οργανισμός για πολιτιστικές ή παρεμφερείς δραστηριότητες οφείλει να έχει εγγραφεί σε ειδικό μητρώο που έχει ανοίξει το ΥΠΠΟ,το μητρώο επιχορηγούμενων οργανισμών φορέας που θα εγγραφεί σ αυτό το μητρώο, οφείλει να ανοίξει δύο φακέλους στη διαδικτυακή πύλη που είναι γι ΄ αυτό το σκοπό και στον ένα φάκελο να γράφεται το ιστορικό του σωματείου του οργανισμού του φορέα του ιδρύματος και το τι έχει κάνει μέχρι σήμερα, και στον άλλο τα νομιμοποιητικά του στοιχεία δηλαδή το καταστατικό του από ποιους ιδρύθηκε ποιοι είναι οι σκοποί του. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να μοριοδοτούμε την επιχορήγηση και να λέμε ,είσαι ένα σωματείο που κάνεις επί δέκα χρόνια ένα φεστιβάλ κι έρχεται κόσμος να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις, τότε σου δίνουμε μόρια και σε επιχορηγούμε. Είσαι κάποιος που είσαι στο πουθενά που κάνεις εκδηλώσεις μαϊμού και κάποιοι καρπώνονται τα χρήματα τότε θα περάσεις έξω από το αρχείο.
-Υπήρχαν λοιπόν σύλλογοι φαντάσματα;
Μπροστά σ ΄αυτή την παράλογη και παράνομη διανομή του δημόσιου χρήματος είναι προφανές ότι κάποια στιγμή πρέπει να ξεκινήσει ένας έλεγχος και σ΄ αυτό τον τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου