"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Κύκλωμα παιδόφιλων στα χέρια της Αστυνομίας



Σχηματίστηκαν δικογραφίες για 177 άτομα

Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παιδόφιλων κατάφερε να εξαρθρώσει το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση με την κωδική ονομασία «Σφυροκόπημα» εδώ και ένα χρόνο είχαν πληροφορίες για τους παιδόφιλους και γι’ αυτό άρχισαν να ερευνούν τις πληροφορίες που διέθεταν. Συνολικά σχημάτισαν δικογραφίες για 177 άτομα. Συνέλαβαν 18 άτομα (16 Έλληνες και δύο αλλοδαπούς) στο πλαίσιο του αυτόφωρου.


Οι έρευνες έγιναν σε τουλάχιστον δεκαεπτά πόλεις της Ελλάδας (Πρέβεζα, Αθήνα, Κέρκυρα, Λευκάδα, Μεσολόγγι, Πάτρα, Αίγιο, Καλαμάτα, Κρήτη, Γαλαξίδι, Λιβαδειά, Σέρρες, Τρίκαλα, Μυτιλήνη, Αλεξανδρούπολη,. Λάρισα, Ρόδο) ενώ το υλικό που βρέθηκε στους υπολογιστές των κατηγορουμένων, όπως επιβεβαιώνουν αστυνομικές πηγές, είναι ιδιαίτερα σκληρό.

Και συγκεκριμένα διαπιστώθηκε πως είχαν κατεβάσει πορνογραφικό υλικό 361 άτομα και η Αστυνομία ταυτοποίησε τα στοιχεία για τη συμμετοχή των 177. Η έρευνα, στην οποία πήραν μέρος ευρωπαϊκές και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες διεξήχθη σε συνολικά 170 χώρες.

Από τις μέχρι τώρα διενεργηθείσες έρευνες, κατασχέθηκαν τριακόσιοι οκτώ (308) σκληροί δίσκοι Η/Υ, τριάντα εννέα(39)φορητοί Η/Υ και πλήθος ψηφιακών δίσκων CD-DVDσυνολικής χωρητικότητας 211.000 GB (211-ΤΒ) τα οποία διερευνώνται από την ΔΕΕ/Τομέα ψηφιακών πειστηρίων, για να διαπιστωθεί εάν οι εμπλεκόμενοι συνεργάζονταν μεταξύ τους ή με άλλους χρήστες του Ίντερνετ με σκοπό την ανταλλαγή και την διακίνηση αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.


Διαπιστώθηκε κατά την διενέργεια των ερευνών ότι ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους χρήστες ενώ απουσίαζαν από την οικία τους είχαν ενεργοποιήσει ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων(PeertoPeer(P2P) FileSharingPrograms) και

κατέβαζαν υλικό παιδικής πορνογραφίας από άλλους παιδόφιλους που βρίσκονταν σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Σε συνεργασίαμε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και με την Εποπτεία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας κ. Pαϊκου Ελένηςδιενεργήθηκαν στην περιοχή της Αττικής 72 κατ’ οίκον έρευνες με αντίστοιχους Εισαγγελικούς Λειτουργούς, όπου

σχεδόν στο σύνολο τους η είσοδος στις οικίες πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου