"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να βάζει «λουκέτο» στην Ακρόπολη «Ναι» στη διαμαρτυρία, «όχι» στην αυθαιρεσία


«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να βάζει λουκέτο στην Ακρόπολη», η οποία «δεν ανήκει σε κανέναν», διεμήνυσε ο πρωθυπουργός. «Ναι» στη διαμαρτυρία, «όχι» στην αυθαιρεσία, τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στον αποκλεισμό της Ακρόπολης από τους συμβασιούχους.

«Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης δεν ανήκει σε κανένα άτομο, σε καμία ομάδα σε κανένα κόμμα. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να βάζει λουκέτο, να αιχμαλωτίζει αρχαία μνημεία όπως η Ακρόπολη, και να ιδιοποιείται μιας παγκόσμια κληρονομιά», συμπλήρωσε ο κ. Παπανδέρου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα.

Ο πρέδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε λογικές και θεμιτές τις αντιδράσεις, σημειώνοντας όμως ότι άλλο είναι η διαμαρτυρία και άλλο η αυθαιρεσία.

«Κανένα κόμμα δεν μπορεί να υποθάλπει τέτοιες ενέργειες», την ώρα μάλιστα που «δίνουμε λύσεις στο πρόβλημα των συμβασιούχων καθώς παραλάβαμε ένα νομικό χάος με την υπογραφή του ίδιου του αρχηγού της ΝΔ, ο οποίος αρνείται και σε αυτή την περίπτωση να αναλάβει τις ευθύνες του», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

«Το μόνο που έκαναν οι συμβασιούχοι, ήταν ότι άλλαξαν του λουκέτο στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου. Το προβλημα ήταν τα ΜΑΤ του κ. Παπουτσή και τα δακρυγόνα», απάντησε η κ. Παπαρήγα.
«Δεν έγινε τίποτα προσβλητικό για την Ακροπολη. Οι εργαζόμενοι υπερασπίζονταν το δικαίωμα στη δουλειά. Από αυτό εκτίθεται ο τουρισμός;», διερωτήθη η γ.γ. του ΚΚΕ.

Απάντηση Ρηγίλλης στον Πρωθυπουργό

Αμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της ΝΔ στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός. «Την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά φέρει η ολοκλήρωση και παράδοση του Μουσείου της Ακρόπολης, έργου παγκόσμιας εμβέλειας. Αυτό κληροδότησε, μεταξύ των άλλων, ως υπουργός Πολιτισμού, στους συμπολίτες μας και στην παρούσα κυβέρνηση, έχοντας παράλληλα διευθετήσει, με τη γνωστή τροπολογία, και το ευαίσθητο θέμα των συμβασιούχων. Τροπολογία, της οποίας την επέκταση ζητούν και οι ίδιοι οι συμβασιούχοι, σήμερα».

«Από τη μια, λοιπόν, έχουμε το Μουσείο της Ακρόπολης με τη σφραγίδα Σαμαρά και από την άλλη τη χαώδη κατάσταση με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα στον Ιερό Βράχο με τη σφραγίδα Παπανδρέου, που εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς. Ο λαός μας έχει βγάλει, ήδη, τα συμπεράσματά του», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου