"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ Επεισόδια και συλλήψεις µετά τη συγκέντρωση

Η προχθεσινή συγκέντρωση διαµαρτυρίας κατοίκων του Αγίου Παντελεήµονα Αχαρνών για την κατάσταση γκέτο που έχει διαµορφωθεί στην περιοχή κατέληξε σε επεισόδια µε συλλήψεις
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ συλλήψεις ακολούθησαν προχθές το βράδυ τη συγκέντρωση διαµαρτυρίας κατοίκων του Αγίου Παντελεήµονα Αχαρνών για την κατάσταση γκέτο που έχει διαµορφωθεί στην περιοχή.


Κατά τη διάρκεια των συµπλοκών µε αστυνοµικούς των ΜΑΤ, οι οποίοι έκαναν χρήση χηµικών, συνελήφθησαν πέντε νεαροί  οι τέσσερις ηλικίας 19, 28, 29 και 30 χρόνων  κατηγορούµενοι για απόπειρα επικίνδυνης σωµατικής βλάβης, διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίσταση, εξύβριση και παράβαση του νόµου περί όπλων, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη επειδή εις βάρος του εκκρεµούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Με τη δικογραφία που σχηµατίστηκε εις βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Οι συλληφθέντες, σύµφωνα µε την ανακοίνωση της Αστυνοµίας, µαζί µε περίπου 30 άτοµα είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία και επιτέθηκαν µε πέτρες και ξύλα εναντίον των δυνάµεων της Αστυνοµίας.


Τα επεισόδια διαδραµατίστηκαν προχθές αργά το βράδυ, όταν µετά τη συγκέντρωση πραγµατοποιήθηκε πορεία σε δρόµους της περιοχής. Οµάδα που είχε παρεισφρήσει στην πορεία των κατοίκων κατευθύνθηκε προς τη βίλα Αµαλία η οποία έχει  εδώ και χρόνια  καταληφθεί από αναρχικούς. Αστυνοµικοί των ΜΑΤ σχηµάτισαν τείχος και δεν επέτρεψαν στους συγκεντρωµένους να πλησιάσουν.


Υ.Γ. ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ;
ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ;
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου