"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο τυφώνας Μέγκι απειλεί τις Φιλιππίνες

Κατολισθήσεις αναφέρθηκαν στην επαρχία Απαγιάο στις βόρειες Φιλιππίνες, οι οποίες πλήττονται από ραγδαίες βροχοπτώσεις και σφοδρούς ανέμους από σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) από την επέλαση του εκτεταμένου σε ένταση και μήκος τυφώνα Μέγκι ενώ οι ειδικοί προβλέπουν επιδείνωση των φαινομένων έως το μεσημέρι (07.00, ώρα Ελλάδας).
Στη 01.00 (ώρα Ελλάδας) οι άνεμοι που συνόδευαν τον τυφώνα στα ανατολικά της Καγκαγιάν έπνεαν με ένταση 190 χλμ./ώρα. 
Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ο Μέγκι, ο 10ος τυφώνας που πλήττει φέτος τις Φιλιππίνες επιβράδυνε την πορεία του κατευθύνεται νοτιοδυτικά, παρατείνοντας την άφιξή του στη βόρεια Λουζόν, τη μεγαλύτερη νήσο του αρχιπελάγους.
Σύμφωνα με την υπηρεσία για τους Κινδύνους Τροπικών Καταιγίδων Τropical Storm Risk , ο Μέγκι κατατάσσεται στην κατηγορία 5, στην υψηλότερη βαθμίδα που περιλαμβάνει ένταση ανέμων άνω των 250 χλμ/ώρα και θα διατηρήσει την ίδια σφοδρότητα και κατά το πέρασμά του από τη Λουζόν.
Οι κυβερνητικές υπηρεσίες κάνουν λόγο για ανέμους 225 χλμ/ώρα στο κέντρο και 260 χλμ/ ώρα στην περιφέρειά του.
Ο κυβερνήτης της βόρειας επαρχίας Καγκαγιάν, όπου παράγεται περίπου το ένα τρίτο του ρυζιού της χώρας, δήλωσε χθες πως ο τυφώνας απειλεί να καταστρέψει έως το 60% της σοδειάς ρυζιού.
Σύμφωνα με τον ίδιο,  τουλάχιστον 1.100 άνθρωποι διατάχθηκαν να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους, ενώ οι υπεύθυνοι προειδοποιούν για τρικυμίες στις θαλάσσιες περιοχές και για τον κίνδυνο πλημμύρων και κατολισθήσεων λόγω της βροχόπτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου