"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

«Ζήτησα από το γιατρό να βοηθήσει τον πατέρα μου να πεθάνει» αποκαλύπτει ο Μάικλ Κέιν Πενήντα πέντε χρόνια μετά...

Ο Βρετανός ηθοποιός Μάικλ Κέιν αποκάλυψε το Σάββατο ότι ζήτησε από γιατρό να επισπεύσει τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος έπασχε από καρκίνο σε τελικό στάδιο, ώστε να μην υποφέρει.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Classic FM, o 77χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι οι γιατροί είχαν δώσει στον πατέρα του μόλις άλλες τέσσερις μέρες ζωής, όταν εκείνος τους ζήτησε να τον βοηθήσουν να πεθάνει.

Το περιστατικό συνέβη το 1955, όταν ο 56χρονος πατέρας του πέθανε από καρκίνο στο ήπαρ.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι κράτησε κρυφό από τη μητέρα του το αίτημά του. Η μητέρα του πέθανε το 1989.

«Είχα τόση αγωνία που τον έβλεπα να υποφέρει, που είπα τότε στον γιατρό του "Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνεις, έκανες ότι μπορούσες. Δώστε του μια υπερβολική δόση να τελειώσει όλο αυτό", γιατί δεν ήθελα να υποφέρει άλλο, ήθελα πλέον να φύγει. Ο γιατρός απάντησε "όχι, όχι αυτό δεν μπορώ να το κάνω"» δήλωσε ο Μάικλ Κέιν.

«Αργότερα, όταν έφευγα μου είπε: "Έλα, πάλι τα μεσάνυχτα". Πήγα. Ο πατέρας μου έφυγε για πάντα νωρίς το πρωί στις 05:12. Οπότε το έκανε» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Στη Βρετανία, η υποβοηθούμενη αυτοκτονία θεωρείται αδίκημα σύμφωνα με νομική πράξη του 1961.

Σε ερώτηση εάν ο Μάικλ Κέιν συμφωνεί με την εθελοντική ευθανασία εκείνος απάντησε «Ω, πιστεύω πως ναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου