"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κίνα: Είκοσι νεκροί από έκρηξη σε ορυχείο - Δεκαεπτά παραμένουν παγιδευμένοι και 239 ακόμη, κατάφεραν να σωθούν

Είκοσι ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν και 17 παραμένουν παγιδευμένοι μέσα σε ανθρακωρυχείο στην επαρχία Χενάν της...


Κίνα: Είκοσι νεκροί από έκρηξη σε ορυχείο - Δεκαεπτά παραμένουν παγιδευμένοι και 239 ακόμη, κατάφεραν να σωθούν
  1. Είκοσι ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν και 17 παραμένουν παγιδευμένοι μέσα σε ανθρακωρυχείο στην επαρχία Χενάν της κεντρικής Κίνας, ύστερα από έκρηξη αερίου που σημειώθηκε σήμερα, Σάββατο, ανακοίνωσε η κινεζική κυβέρνηση.
  2.     Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη.
  3.     Τη στιγμή της έκρηξης, η οποία σημειώθηκε στις 06:00 π.μ. τοπική ώρα (01:00 π.μ. Σαββάτου ώρα Ελλάδας), στο ορυχείο βρίσκονταν 276 εργάτες, εκ των οποίων οι 239 κατάφεραν να βγουν, σύμφωνα με την κινεζική υπηρεσία εργατικής ασφάλειας.
  4.     Το ορυχείο βρίσκεται στην κοινότητα Γιουζού και αποτελεί συνιδιοκτησία της κρατικής China Power Investment Corp. και μίας άλλης εταιρείας, διευκρινίζει το κινεζικό πρακτορείο.
  5.     Τα κινεζικά ορυχεία θεωρούνται τα πλέον επικίνδυνα στον κόσμο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τον περασμένο χρόνο μόνο σκοτώθηκαν 2.631 άτομα -απολογισμός που, σύμφωνα με ανεξάρτητους οργανισμούς, είναι πιθανότατα πολύ χαμηλότερος του πραγματικού, καθώς πολλά δυστυχήματα αποσιωπούνται προκειμένου να αποτραπεί το κλείσιμο των ορυχείων.
  6.     Μόλις χθες, Παρασκευή, η κινεζική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στα τέλη Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει δεκαήμερη εκστρατεία επιθεωρήσεων στα ορυχεία της χώρας προκειμένου να ελέγξει τις συνθήκες εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου